PL: Én nem lehetek ott a következő meccsen, de ez a játékvezető fújhatja a sípot? – Tuchel

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.08.15. 12:12
null
Thomas Tuchel és Antonio Conte a lefújás után (Fotó: AFP)
A 2–2-es döntetlennel végződő Chelsea–Tottenham Premier League-meccset követően összebalhézott egymással a két menedzser, Antonio Conte és Thomas Tuchel – mindketten piros lapot kaptak, így biztosan nem lehetnek ott csapatuk következő meccsén.  

Thomas Tuchel már a 68. percben, a Tottenham első, egyenlítő gólját követően felháborodott, szerinte szabálytalanul egyenlített a Spurs, Antonio Conte pedig látványosan a hazai edző előtt ünnepelte csapata gólját.

Ezt követően a lefújás után, a kézfogásnál ugrott egymásnak a két vezetőedző, Tuchel ugyanis sérelmezte, hogy Conte nem nézett a szemébe.

„Azt hittem, amikor kezet fogunk, akkor mindketten egymás szemébe nézünk majd, ő viszont másképp gondolta. Nem volt szükséges, ami ezután történt, de sok dolog nem lett volna szükséges...” – nyilatkozta a Chelsea menedzsere.


Tuchel később a Sky Sportsnak azt nyilatkozta, szerinte a vendégek egyik gólja sem volt szabályos, és Anthony Taylor játékvezető mellett a VAR-t is kritizálta, amiért szerinte hibás döntés született. A Chelsea menedzsere elmondta, sajnálja csapatát, ugyanis győzelmet érdemeltek volna.

Conte is reagált a kiállítása: „Nagyon jól tudjátok, hogy sosem beszélek a játékvezetői döntésekről, és soha nem is fogok. Így amikor azt látom, hogy más ezt teszi az felidegesít.”

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

ANGOL PREMIER LEAGUE
2. FORDULÓ

CHELSEA–TOTTENHAM 2–2 (1–0)
London,
Stamford Bridge. Vezette: A. Taylor
Chelsea: É. Mendy – R. James, T. Silva, Koulibaly – Loftus-Cheek, Kanté (Gallagher, 85.), Jorginho (Azpilicueta, 73.), Cucurella – Mount, Havertz (Broja, 89.) – Sterling (Pulisic, 85.). Menedzser: Thomas Tuchel
Tottenham: Lloris – Romero, Dier, B. Davies – Emerson (Lucas Moura, 82.), Bentancur (Bissouma, 80.), Höjbjerg, Sessegnon (Richarlison, 57.) – Kulusevski, Szon Hung Min (Perisic, 80.) – Kane. Menedzser: Antonio Conte
Gólszerző: Koulibaly (19.), R. James (77.), ill. Höjbjerg (68.), Kane (90+6.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik