Manchester: búcsúzkodik a portugál sztár a szurkolóktól, irány Barcelona?

B. J.B. J.
Vágólapra másolva!
2022.08.15. 17:09
null
Fotó: AFP
Nem titkolta a Manchester City vezetősége, hogy eladja Bernardo Silvát, csak éppen 100 millió eurót kért érte az FC Barcelonától és a PSG-től is. A spanyol sajtó szerint a portugál karmester-szélső távozik Angliából – és Spanyolországba igazol.

 


Spanyol újságírók szerint hamarosan befejeződnek a tárgyalások az FC Barcelona és a Manchester City között a portugál futballistáról, Bernardo Silváról, aki a Mundo Deportivo szerint már elbúcsúzott az angol csapat szurkolóitól, és csak arra vár, hogy Frenkie de Jong aláírjon a maga angol kérőjéhez.

Silva hosszasan tapsolta a közönséget a City legutóbbi bajnokija után, ma egyik közösségi oldalán külön megköszönte a stadionban megjelent nézőknek, hogy látványosan a jelét adták, mennyire kedvelik őt. A Manchester City legközelebb csak augusztus végén játszik ismét hazai pályán.

Ez ismét egy lehetséges búcsú – vonja le a következtetéseket a Mundo Deportivo, amely korábban arról írt, hogy a játékos családja már tűkön ülve várja a költözést. Silva ügynöke, Jorge Mendes a nyáron többször is tárgyalt az FC Barcelona elnökével, Joan Laportával.

A Catalunya Radio szerint Pierre-Emerick Aubameyang hamarosan a Chelsea-hez távozik „áldozati bárányként”, mások szerint a támadót csakis akkor adják el, ha De Jong marad Barcelonában.

Közben kiderült, hogy Sergino Dest az összes nyári kérőjének nemet mondott, a Chelsea-nek és a Manchester Unitednek is.

Martin Braithwaite nem akar távozni, így felmondhatják a szerződését, a legújabb hír szerint a Barca 10 millió eurót ajánlott a Borussia Dortmundnak a belga jobbhátvédért, Thomas Meunier-ért. A német csapat 15 milliót kér, és némi bónuszt, írja a Sport.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik