Man. City: Nem tudtam, hogy Haaland ilyen messziről is tud lőni – Grealish

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.09.19. 17:30
null
Grealish és Haaland is gólt lőtt a hétvégén (Fotó: AFP)
A Manchester City labdarúgócsapatának angol válogatott középpályása, Jack Grealish a csapattársáról, Erling Haalandról viccelődött a Wolverhampton elleni 3–0-s győzelem után – írja a goal.com.


Jack Grealish szombaton megszerezte első gólját a Premier League jelenlegi kiírásában, a Wolverhampton Wanderers ellen volt eredményes. A Manchester City középpályása már az 1. percben betalált, negyedórával később pedig jött a szokásos Erling Haaland-gól is.

A norvég csatár ezúttal nem egy közeli befejezéssel vagy fejessel hívta fel magára a figyelmet, hanem a tizenhatoson kívülről, a gyengébbik lábával lőtt a jobb alsó sarokba.

A találkozó után Grealish nyilatkozott tréfásan a klasszis csapattársról.

„Véleményem szerint a világ legjobb csatára játszik nálunk. Megszállottja a gólszerzésnek, ami igencsak fontos egy támadónak. Rajtunk múlik, milyen labdákkal szolgáljuk ki a tizenhatoson belül. Pont az előbb beszélgettem vele, s mondtam neki, »nem is tudtam, hogy ilyen messziről is tudsz lőni!«” – mondta Jack Grealish.

Haaland a góljával egyébként történelmet írt – ő az első játékos, aki az első négy idegenbeli PL-meccsén is betalált. Az Opta statisztikája szerint a Salzburgtól való 2020 januári távozása óta minden sorozatot figyelembe véve 99 mérkőzésen már kereken 100 gólnál jár!

 


 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik