Anglia: Bellingham szeretne a Liverpool vezére lenni

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.12.07. 20:04
null
Lehet, hogy nyártól Liverpoolban is gyakorolhatják furcsa gólörömüket Jordan Henderson és Jude Bellingham (Fotó: AFP)
A Bild újságírója, Christian Falk értesülései szerint Jude Bellingham és családja azt szeretné, ha a Birmingham City neveltje a Liverpool FC-ben folytatná nyártól a pályafutását.

 

Christian Falk, a Sport Bild újságírója szerint a Borussia Dortmund és az angol válogatott sztárja, Jude Bellingham a Liverpoolba szeretne igazolni. A hír egy nappal azután látott napvilágot, hogy a Marca szerint a Real Madrid nem fizetne ki érte 150 millió eurót, amivel veszélyeztetné a klub pénzügyi stabilitását. A Marca szerint is a Liverpool számít favoritnak a Birmingham City neveltjének átigazolásáért folyó küzdelemben (az ő Liverpoolba szerződése sokkal reálisabb opciónak tűnik, mint a liverpool.com által vizionált Aissa Laidouni-szerződtetés).


Falk az egyes Liverpool-szurkolók által létrehozott The Anfield Wrap nevű, díjnyertes podcastplatformon is adott egy interjút, amelyben elmondta, Bellingham nagyon szeretne a Liverpool vezére lenni a jövőben (példaképe Steven Gerrard volt), így várhatóan meg tud egyezni vele a klub.

Csakhogy Falk kiemelte, nehézséget jelenthet a játékos magas átigazolási díja, a Liverpool ugyanis 100, a Dortmund 150 millió euróra taksálja az értékét. A klubok között nagyon jó a kapcsolat Jürgen Klopp dortmundi múltjának köszönhetően, de a Dortmund nem fogja csak úgy odaajándékozni a játékost a „vörösöknek”, még ha a közös pontnak számító német edző jó kiindulási pontot is jelent a tárgyalások során.

Az újságíró szerint maga a játékos, sőt édesapja és édesanyja (Mark és Denise), valamint ügynöke (Mark Bennett) is szívesebben látná a Mersey-parti csapatban a középpályást, mint a Real Madridban.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik