PL: a holland bajnok edzője visszautasította a Tottenhamet – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
2023.05.25. 11:34
null
Arne Slot a hírek szerint nem lesz a Tottenham edzője és hosszabbít a Feyenoorddal (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Feyenoordot holland bajnoki címig vezető Arne Slotot szemelte ki új menedzserének az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur, de a hírek szerint a 44 éves szakember visszautasította az ajánlatot.

 

Mint megírtuk, a Daniel Levy által vezetett Tottenham a hírek szerint kész lett volna 10 millió fontot is fizetni a rotterdamiaknak, hogy Arne Slot legyen a londoni klub menedzsere, ám a Sky Sports most arról számolt be, hogy a szakember marad jelenlegi klubjánál, melyhez 2025 nyaráig köti szerződés.

A lap úgy tudja, hogy a Tottenham nem értett egyet a kivásárlási záradék feltételeivel, ezért nem emelt az ajánlatán, ugyanakkor arról is ír, hogy az angolok sem Slottal, sem a Feyenoorddal nem beszéltek közvetlenül.

A Sky szerint Slot arra használta fel a Tottenham érdeklődését, hogy kedvezőbb új szerződést kössön a Feyenoorddal.

„Sok pletykát hallottam arról, hogy más klubok érdeklődnek irántam. Bár hálás vagyok ezért, de azt kívánom, hogy a Feyenoordnál maradjak és folytassuk a munkát azon az úton, amelyet tavaly létrehoztunk. Nincs – és nem is volt – átigazolási beszélgetés és a vezetőséggel történt tegnapi találkozó kizárólag a hosszabbítás miatt volt” – idézi Slotot a Sky, amely szerint a Hotspur a Burnley menedzserét, Vincent Kompanyt és a Bayer Leverkusent irányító Xabi Alonsót is kiszemelte, de előbbi nemrég hosszabbított szerződést, utóbbi pedig múlt héten jelentette be, hogy marad a gyógyszergyáriaknál.

A Tottenham egyébként Antonio Conte menesztése után az olasz utódjától, Cristian Stellinitől is hamar elköszönt, így jelenleg a megbízott menedzser, Ryan Mason, illetve a spanyol válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Luis Enrique a legesélyesebb jelölt.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek