Súlyos autóbalesetben vesztette életét a TV2 sztárjának testvére

halál Money or Love - Fogadj a szerelemre! gyász autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horror balesetben vesztette életét Ebes és Hajdúszovát között a TV2 sztárjának testvére.

A police.hu beszámolója alapján Ebes és Hajdúszovát között közúti baleset történt a 4805-ös számú út 10. kilométerszelvényében 2022. december 7-én 10 óra körül. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó letért az útról, majd fának csapódott, melynek következtében a gépkocsit vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett a baleset során, hogy a helyszínen életét vesztette - írja a Blikk.

Információk szerint az elhunyt nő a TV2 egyik társkereső reality műsor, a Money or Love című műsor szereplőjének, Tóth Szandinak testvére.

A fiatal hölgy az DSZC-Eötvös DSE kézilabdaklub NB I-es csapatában is játszott. A klub megható sorokkal búcsúzott a fiatal játékostól.

"Megdöbbentő, szomorú hírt kaptunk. Felnőtt NBI-es csapatunk játékosa, strandröplabda eredményeink szállítója, az egyesület életének aktív szervezője, segítője, a nyáron diplomázott tervekkel teli fiatal tanárnő, egyik utánpótlás csapatunk edzője, Tóth Kinga ma délelőtt tragikus hirtelenséggel életét vesztette. Jellemző, mindennapi segítőkészségére, hogy tegnap még segített a Mechwartból a Beregszásziba átpakolni a felszereléseket, délután Balmazújvároson játszott edzőmérkőzést és este még felajánlotta, hogy segít csapattársai elszállásolásában" – olvasható az Eötvös DSE Facebook-oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.