Bochkor Gábor beleállt Kulcsár Edinába: "Nekem kifejezetten jólesik, ha lebukik valaki hamisítvány Guccival!"

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Gucci G.w.M hamisítvány Kulcsár Edina beszólás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban kezdett terjedni az a pletyka a neten, miszerint Kulcsár Edina és G.w.M a piacról szerzik be márkásnak tűnő ruháikat. A vad elképzelések azután kaptak szárnyra, hogy a páros nem először talpig Gucciban jelent meg a nyilvánosság előtt.

Az egykori szépségkirálynő, aki a szíve alatt hordja párjával közös első gyermekét, kénytelen volt reagálni a pletykákra.

Ez a kijelentés azonban nem mindenkit győzőtt meg, sőt az ismert rádiós, Bochkor Gábor saját műsorában is felhozta ezt a témát, sőt meglepően éles kijelentéssel szállt bele Kulcsár Edinába és kedvesébe, G.w.M-be.

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen. Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte követőitől, hogy »mutassam meg a blokkot?«... valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez »Balkániában« történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxus rapperként nem tudsz turkálóból öltözködni!" – idézi a Bors Bochkor szavait, aki még hozzátette:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.