RETRO RÁDIÓ

Fény derült a nagy titokra! Katalin hercegné és Vilmos herceg ekkor találkozott először





Mindenki folyton róluk beszél, nyomtatott lapok és online kiadványok oldalain díszeleg a nevük, egyetlen mozdulatot sem tehetnek anélkül, hogy valaki ne fotózná őket és három gyermeküket. Katalin hercegnéről és Vilmos hercegről van szó, akikről lassan szinte már többet tudnunk, mint a saját sógornőnkről.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.08.
A nagy szerelem

Gondoltad volna azonban, hogy nem ott, nem akkor és nem úgy találkoztak, ahogyan azt korábban mindenki megírta. Sőt, még a romantikának sincs helye a történetben. Ugye az eredeti, mindenki által ismert verzió szerint a herceg és a leendő hercegné a St. Andrews Egyetemen futott egymásba, és randizgatni kezdtek. Mintha csak a saját, vagy egy barátunk történetét olvasnánk. De hol is találkozzon egymással két fiatal, ha nem az egyetemen! Volt anno ugyan egy kis mosolyszünet is a fergeteges szerelemben, de csak rádöbbentek, hogy egymásnak teremtette őket az ég, azóta pedig szerelmük három tündéri gyümölcsét is ismerheti a világ György, Sarolta és Lajos személyében.

Fotó: AFP

Szóval röviden fogalmazva ez is egy a sok diákszerelem közül, attól függetlenül, hogy az egyik szereplő véletlenül épp egy monarchia leendő trónörököse. Most azonban itt van Katie Nicholl Kate: The Future Queen című korábban megjelent könyve, amelyből kiderült, Katalin hercegné és Vilmos herceg nem is az egyetemen találkoztak először, és az a bizonyos első, nem is volt olyan romantikus. A kötetben leírtak szerint Vilmos mindössze 9 éves volt, mikor először találkozott Katalinnal, ám az érdeklődés akkoriban csak plátóinak vagy annak sem volt mondható.

Már gyerekként szemet vetett Vilmosra

A kis Kate még abban a korban volt, mikor nem érdekelték a fiúk, de azt bevallotta, hogy a herceg talán az első volt, akire szemet vetett. Emlékei szerint Vilmos tetőtől talpig hockey felszerelésben sétált el mellette, akkoriban ugyanis a fiú lelkesen űzte ezt a sportot, és csapata, a Ludgrove Colts Katalinék iskolája ellen játszott. A herceg feltűnése hatalmas felbolydulást keltett az egész suliban, Katalin talán nem is gondolta, hogy az első korántsem szerelmes pillantás nem az utolsó volt.





Ezeket olvastad már?
Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás