Ördög Nóra: "Soha ennyiszer nem írtátok le, milyen ronda vagyok smink nélkül"

TV2 komment smink nélkül csúnya Ázsia Expressz - Felfedezzük Amerikát Ördög Nóra
Ördög Nóra két hete utazott ki Mexikóba, azóta zajlik az Ázsia Expressz - Fedezzük fel Amerikát! forgatása. A műsorvezető rendszeresen tudósít közösségi oldalain, az egyik videója miatt pedig kőkemény kritikákat kapott. Követőinek most jelezte: felfogta, amit írtak neki. 

"Az első pihenőnapunk egypercese. Ilyenkor az ember nem csak a bőröndjeit rendszerezi, hanem a gondolatait is. És hogy milyen tanulságokkal szolgált ez a másfél hét, amióta itt vagyok?
1. Nagyjából ennyit bírok a családom nélkül. (Mindjárt jönnek.)
2. A biztonság otthon olyan magától értetődő. Itt dolgozni kell érte.
3. Soha ennyiszer nem írtátok le, milyen ronda vagyok smink nélkül. Köszönöm, már felfogtam. Legyek akkor én az élő példa, hogy mennyit számít akár csak egy kicsi smink is! Ajánlom magamat!" - áll Nóra legfrisebb posztjában.

A műsorvezető egy pár nappal ezelőtti videóban mutatta meg magát felkelés után, smink nélkül, a kommenteket ahhoz kaphatta. Ezen a felvételen mutatta meg saját biztonsági őrét, Hectort is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.