Válságba juthatott Csősz Bogi házassága: milliárdos vagyon kerülhet veszélybe

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Burak Talu házasság válság Csősz Boglárka szakítás luxusfeleség kapcsolat Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nők ezrei irigylik a luxusfeleségként elhíresült egykori magyar modellt és színésznőt, amiért belecsöppent Az ezeregyéjszaka meséibe. A tündérmese viszont lehet, hogy a valóságban nem is annyira varázslatos.

Az idei esztendőt nyugodtan nevezhetjük a sztárszakítások évének, hiszen alig öt hónap alatt celebek egy jókora csapata döntött úgy, hogy elindítja a válópert, vagy szakít párjával. Az elmúlt napokban Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatának vége, az eljegyzés felbontása borzolta a kedélyeket, ám rajtuk is túltehet a luxusfeleség, Csősz Boglárka és milliárdos üzletember férjének válása: úgy tudni, válságban a házasságuk.

Csősz Bogi és férje, Burak Talu Forrás: Polyak Attila/Origo

Bogi a szerdán megjelenő HOT! Magazinnak exkluzív interjúban mesélt arról, mi is az igazság azokból a pletykákból, hogy férje nem nézi jó szemmel, hogy felesége megpróbál a saját lábára állni. Burak ugyanis azt várná el, hogy Bogi klasszikus török feleség legyen, és mosolyogva kísérgesse mindenhová az urát.

"A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni. Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért kettőnkért éveken át én hoztam nagyobb áldozatokat" – mesélte a HOT!-nak Bogi, aki további részleteket is elárul a házasságáról a szerdán megjelenő magazinban.

Ha beigazolódnak a pletykák, akkor minden idők egyik legdrágább sztárválására kerülhet sor, ugyanis Bogi férjének, Burak Talunak a vagyonát 700 milliárd forintra becsülték néhány éve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.