Kiderült, ki rabolta el A Nagy Ő szívét - Még gyereket is vállalna Árpával

győztes Nyergesi Tímea párkapcsolat Árpa Attila A Nagy Ő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hét után döntött Árpa Attila. A Nagy Ő hétfői adásában már csak Bogi és Timi versengett Attila szívéért, amit végül az utóbbi nyert el. 

Timi úgy véli, nem a véletlen műve volt, hogy neki volt a legtöbb randija Attilával. Első alkalommal moziba mentek, és megnézték a Casablancát, majd egy futóverseny után is volt lehetőségük kettesben maradni, ekkor csattant el az első csók. Timi állítja, ő kizárólag Árpa miatt jelentkezett a műsorba.

"Mindig is szimpatikus volt, amit eddig láttam róla a médiában, nagyon megnyerő volt. Amikor megtudtam, ki lesz idén a Nagy Ő, nem sokáig hezitáltam, hogy jöjjek-e, vagy sem. Ha más lett volna, biztosan nem vállalom, de vele kapcsolatban kíváncsi voltam arra, mi sülhet ki ebből" - nyilatkozta Timi a Blikknek.

Árpa Attila, tv2, A Nagy Ő Forrás: TV2 Sajtószoba

Nyergesi Tímea már az első adásban képes volt meglepni a színész-producert, miután fehér lovon érkezett meg, Attila pedig köztudottan rajong a lovakért. Mint kiderült, nem ez az egyetlen közös bennük, mindkettejüknek szenvedélye a motorozás.

"Egy idő után bíztam abban, hogy Attila engem választ. A kezdetektől azt éreztem, hogy velem másként bánik, mint a többiekkel, a szikra az elejétől megvolt köztünk" – mondta Timi.

Árpa Attila olyan társat keresett, akivel ismét átélhetné az apává válás örömeit. Timinek ugyan nincs gyermeke, és a műsor folyamán elárulta, hogy nem tervez babát, az is kiderült, hogy ez a döntése nem feltétlenül végleges.

"Az eddigi kapcsolataimban még nem került szóba ez a téma, meglátjuk, mit hoz a jövő" – mondta a gyerekvállalásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.