Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tarol a Lidl digitális szórólapja: extra kedvezményekhez juthatsz, és a környezetedet is óvod

A jelenlegi gazdasági helyzetben nem tehetünk mást, mint hogy tudatosan kezeljük a kiadásainkat. Ennek egyik legfontosabb eleme a bevásárlás, így nem mindegy, hogy hol vásárolunk és mennyiért. Nem könnyű lemondani a korábbi szokásokról és megtalálni az új, pénztárcabarát megoldásokat. Éppen ezért válnak egyre fontosabbá az akciók és a kedvező árak.

A szűkülő lehetőségeink ellenére fontos, hogy milyen termékeket teszünk a kosárba: a minőségből nem szívesen engedünk. Ám az is egyre fontosabb, hogy ne terheljük túl a családi kasszát. Ebben segítenek az akcók és a különféle hűségprogramok. A Lidl mindig is figyelt arra, hogy kedvező árakon kínálja az áruházaiban kapható termékeket, legyen szó élelmiszerekről, ruházatról vagy különböző háztartási eszközökről, szerszámokról. Hetente megújuló akciókkal biztosítja, hogy mindenki jó áron találja meg a kedvére valót.

Erősödő online jelenlét

Az elmúlt években megváltozott az információszerzés módja, és ez a bevásárlás megtervezésére is igaz. Ma már többnyire digitális csatornákon tájékozódunk arról, hogy mit, hol és mennyiért lehet a legkedvezőbb áron megvásárolni. A Lidl már régóta erősíti online jelenlétét, évek óta feliratkozhatunk az elektronikus hírlevelekre, hogy első kézből értesülhessünk az akciókról, de nyomon követhetjük az akciós újságok digitális változatait a lidl.hu weboldalon, és használhatjuk a Lidl és a Lidl Plus alkalmazásokat, ahol szintén megtalálhatók online az akciós szórólapok.

Applikáció: kényelem és környezetvédelem

Szórólap helyett az online felületen tájékozódni élvezetesebb, színesebb és egyszerűbb, nem beszélve arról, hogy a környezeti terhelést is jelentősen csökkenthetjük, hiszen ezáltal a papírfelhasználás is csökken. Azáltal, hogy az akciós szórólapok online érhetők el a vásárlók számára, a Lidl idén akár 3500 tonnával mérsékelheti papírfelhasználását. A vállalat ugyanakkor gondolt azokra is, akik jobban szeretik a papíralapú akciós újságot böngészni: az áruházakban a továbbra is elérhetőek a nyomtatott szórólapok.  A Lidl-applikációnak az az előnye, hogy bevásárlólista-funkcióval rendelkezik, így egyszerűen rögzíthetjük, mely termékeket szeretnénk megvásárolni.

Lidl Plus a kedvező árakért

Az áruházlánc akcióit a hetente megjelenő, online is elérhető akciós újságban lehet nyomon követni. Sőt, aki letölti a Lidl Plus applikációt, az a regisztrációt követően további, azonnali kedvezményekhez juthat. A Lidl Plus más hűségprogramokkal ellentétben minden alkalommal kizárólagos kedvezményt nyújt azoknak a vásárlóknak, akik fizetéskor beolvassák digitális hűségkártyájukat a pénztárnál. Az akciós újságban szereplő kedvezményeken felül a Lidl Plus felhasználói hetente átlagosan 10-12 extra, százalékos vagy fix összegű kuponnal spórolhatnak a bevásárlás során, és minden vásárlást követően kaparós nyereménykártyában részesülnek, ami további kedvezményekhez juttathatja őket. 

Kupon plus és nyereményjáték

A Lidl folyamatosan új akciókkal jelentkezik: a Kupon Plus kampánynak köszönhetően bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék terméket vagy extra számlavégi kedvezményt biztosít a vásárlók számára. Emellett időről időre pontgyűjtő nyereményjátékra is lehetőség van, amellyel további nyereményeket lehet nyerni.

Nem mindegy, hogy hol vásárolunk

Ahhoz, hogy valóban a terveinknek megfelelően alakuljanak a kiadásaink, érdemes figyelni arra is, hogy a kedvenc áruházunkat helyesen adjuk meg, hiszen egyedi bolti akciókkal is találkozhatunk, amelyekről csak azok a felhasználók értesülnek, akik az érintett áruházat jelölték meg kedvencnek. 

 

 


 

e

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss