"Ez most már tényleg vicc" -így reagált Tóth Gabi a hétmilliós karórájáról szóló hírekre

Forrás: Bognár Bogi -
Tóth Gabi karóra Rolex luxus Krausz Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi vitathatatlanul napjaink egyik legmegosztóbb énekesnője, akit sokszor nem kímélnek. Az énekesnő ezúttal azzal került reflektorfénybe, hogy hétmilliós luxusóra díszelgett a kezén. Az erről szóló híreket ő sem hagyta szó nélkül.

Nemcsak a civilek, de a hírességek is azon pörögnek, hogy Tóth Gabi kezén egy hétmillió forintot érő luxusóra díszelgett. A Sztárban Sztár leszek! zsűritagját ezúttal is kemény szavakkal illették az emberek, és ha valakin, Gabin mindig találnak fogást: hol a külseje miatt, hol a kereszténysége miatt, hol pedig szimplán a megnyilvánulásai miatt bántják.

A 7 milliót érő órával kapcsolatban Fluor Tomi is megszólalt, ő annyit mondott, hogy ha tudta volna, milyen jó óra jár a kereszténység mellé, akkor kicsit jobban hitt volna Istenben. Természetesen Gabi és férje, Krausz Gábor sem hagyták szó nélkül a pletykákat.

"Na! Van remény! Ma már csak az órámmal tudtak hergelni... a jövő héttől nyugi lesz talán, juhú! Ez most már tényleg vicc, de lehet, hogy hétfőre kitalálják, hogy a tűzijáték is miattam volt"
– írta az énekesnő, akinek férje még viccesebbre vette a figurát, és egy mesehőst ábrázoló karórát posztolt, ami mellé ezt írta:

„Orra eladdo. Eredetti sájci orra, mer mán nem köll. Tizenhétteze ejuró"

Forrás: Bognár Bogi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.