RETRO RÁDIÓ

Brutális csepeli késelés! Életét adta gazdájáért a hős kutya





Még mindig válságos állapotban van N. Árpád, akit kutyája védett meg élete árán késes támadóitól Csepelen.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.04.
XXI. kerület legjobb barát

Csak egy esti kutyasétáltatásra indult volna budapesti otthonából a 24 éves N. Árpád vasárnap hajnalban, amikor belefutott egy agresszív, ötfős társaságba. A fiatalok összevitatkoztak, többek szerint a kutyákon kaptak össze. Azonban a vita hamarosan eldurvult, az ötös bandából pedig ketten azonnal kést rántottak: egyikük a kutyát, míg másikuk Árpádot szúrta meg – írja a Bors.

A kutyus megmentette gazdája életét a sajátjáéval /Fotó: Bors

Az ebnek, a Bors információi szerint, azért ugrottak neki, mert az megpróbálta megvédeni saját magát és gazdáját, ugyanis a kés és Árpád közé vetette magát. A földön fekvő, több sebből vérző férfiről megrázó felvétel is készült, ezen jól látni, ahogy könyörög támadóinak, hogy hagyják békén őt és kutyáját. A férfi hat szúrást kapott, míg szeretett kutyája életét vesztette.

„Ne, ne, ne, nem kapok levegőt” – kiáltotta elhaló hangon, majd utolsó erejével megpróbált rágördülni a szeretett, de már haldokló ebére, hogy testével védje imádott kedvencét. Azonban a kutyus életét már nem lehetett megmenteni, a helyszínen meghalt, míg a férfi végül hat szúrást kapott a különböző testtájékokra, többek között a máját, hátát és a lábát is eltalálták, jelenleg élet és halál között lebeg.

A kés és a gazdája közé vetette magát az elhunyt hős eb /Fotó: Bors

„Árpit megműtötték, de még mindig intenzív osztályon van, valószínűleg még azt sem tudja szegény, hogy a kutyusa már nem él” – mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse, aki hozzátette: a hétéves bull típusú kutya Árpád szíve csücske volt, rajongásig szerette az ebet.

„Nagyon szépen nevelte a kutyát, imádták egymást. A légynek sem ártottak, hiszen az eb jólnevelt volt. Valószínűleg csak bele akartak kötni Árpiba azok az emberek” – mondta dühösen az ismerős. Mire Árpád családja a helyszínre ért, a kutya teste volt már csak ott, a férfit azonnal kórházba vitték, úgy tudjuk, az ebet pedig a rendőrség szállította el boncolás céljából. Az elkövetőket még aznap letartóztatták, a környéken többen is elmondták: az utca veszélyes lett.

„A balhés betelepülők miatt már mi is lassan félünk kimenni este, sok a drogos és az agresszív ember, miért nem csinálnak már valamit a környéken?” – tette fel a kérdést egy környéken lakó a lapnak.





Ezeket olvastad már?
Holtan találták az 54 éves Zitát, egy férfivel találkozott halála előtt

Holtan találták az 54 éves Zitát, egy férfivel találkozott halála előtt

Bőröndbe tette kisfia holttestét az anya, évekig menekült

Bőröndbe tette kisfia holttestét az anya, évekig menekült

Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

„Aki nem hisz benne majd fog, ha tapasztalja" – Bettina állítja, szellemjárta budai villába költözött

„Aki nem hisz benne majd fog, ha tapasztalja" – Bettina állítja, szellemjárta budai villába költözött

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás