"Nem küzdöttem Attiláért! És nem is fogok" - így látja a közös jövőt Árpa Attila választottja, Timi

Forrás: TV2 -
Árpa Attila szerelem A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is hírt adtunk, a hétfői döntőben Timit választotta Árpa Attila. A szőkeség most őszintén beszélt arról, hogyan látja Attilával a jövőt.

"Úgy vélem, hogy a "kevesebb néha több'" elv alapján, mivel én nem nyomultam egyáltalán, nem hangoskodtam. Noha ez egy verseny volt, mégsem harcoltam. Nem küzdöttem érte gátlástalanul, és talán pont ez volt számára a szimpatikus bennem"

kezdte a magazinnak Timi, A Nagy Ő választottja.

"Nyilván az, hogy én nyertem meg a Nagy Ő-t, még nem jelent örökre tartó elköteleződést. Az interjú elején elmondtam, én nem küzdöttem Attiláért. Egy férfiért sem szoktam. Ez alól ő sem kivétel"

– válaszolta sejtelmesen Timi, aki arról is beszélt, mit gondol a nyitott kapcsolatokról.

Forrás: TV2

"Szó sem lehet ilyesmiről! Egyáltalán nem pártolom a nyitott kapcsolatokat. Úgy vélem, ami nem megy, nem kell erőltetni, nem az a megoldás, hogy akkor nyíltan lépünk félre. Én többször szálltam már úgy ki egy viszonyból, hogy éreztem, ennek már nincs jövője"

– vallotta be a szőke szépség, akit bármikor igent mondana a kalandra.

Ide kattintva elolvashatod, mit szólt Bogi, hogy Attila a végén nem őt választotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.