RETRO RÁDIÓ

Megrázó búcsúlevelet írt a gyönyörű lány, aki Nagykőrösnél a vonat elé vetette magát





A mindössze 25 éves Barbara tragédiája mindannyiunk számára komoly figyelmeztetés: vegyük észre a jeleket, ha valaki bajban van!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.29.
tragédia nagykőrös vonatgázolás

Egy fiatal, 25 év körüli, gyönyörű lányt gázolt el pénteken a vonat Nagykőrösnél - tudta meg a Bors. A korábbi, tömör sajtóbeszámolókból, a borzasztó képgalériákból egészen eddig nem tudtuk, hogy micsoda tragédia, mekkora emberi dráma van a pársoros hírek mögött...

A nagykőrösi tragédia mindannyiunkat figyelmeztet: nem szabad figyelmen kívül hagyni az intő jeleket, oda kel figyelnünk a másikra, és akár akkor, ha mi kerülünk mélypontra, akár, ha bárki a családtagjaink, barátaink, ismerőseink közül, muszáj rá odafigyelnünk! Életet menthetünk, ha észrevesszük a jeleket!

Fotó: Pixabay

A mindössze 25 éves, gyönyörű lány, Barbara élete is talán még megmenthető lett volna... A Facebook-posztjaiból is kiderült az utóbbi időben, hogy komoly mélypontra került, nem tudott megküzdeni a depressziójával. Egyszer például néhány napja a következőket osztotta meg ismerőseivel: „A fájdalom a legfőbb dolog, ami változásra készteti az embereket. Mindent megráz bennük. Egy nap felébrednek, és teljesen mások”.

Néhány nappal később a nyilvánosság elé tárta, mennyire kétségbeesett: „Hogy mikor lettem ilyen erős? Amikor a legnehezebb napjaimon mindenkire számítottam, de senki nem volt mellettem”.

Még Barbara előtt állt volna az egész élet... Fotó: Facebook
 

A fiatal lány szerelmes lett, és lett volna esélye a boldogságra. Akik közel álltak hozzá, tudtak róla, hogy küzd a dolgokkal, a nehézségekkel, de azt nem gondolta senki, hogy ennyire... Aztán jött a tragédia. Barbara péntek késő délután írt és kiposztolt egy megrázó búcsúlevelet  Facebookon.

„Megrekedt lélek vagyok, nehezen telnek a napok. Semmihez sincs kedvem. Erős voltam sokáig aztán én is gyenge lettem! Nem tudom mit tegyek, hogy a múltamat felejtsem. A depresszió mély gödör, én pedig beleestem. Régóta nem találom a kiutat, amit mutatok, az csak kirakat. Most pihennem kell kicsim egy kicsit, de te ne várj meg! Látom a szemed most is kisírt, de ne bánd meg! Nem akarom tönkre tenni a te életedet is. Tudom egyszer jól vagyok aztán meg nem is.

Ne aggódj, jó helyre kerülök biztos vagyok benne, a Földön nekem ez az élet már csak szenvedés lenne. Az élethez vagy a halálhoz vagyok a gyengébb?! Nem tudom eldönteni, de most már nagyon mennék. Az öngyilkosságban nem a vonat elé ugrani fáj a legjobban, hanem elsétálni az állomáshoz..."

A fiatal lány a levél megírása után a Kecskemétre tartó szerelvény alá vetette magát - Barbarán ekkor már nem lehetett segíteni.

A tragédia mindannyiunk számára komoly figyelmeztetés: figyeljük másokon a jeleket, és kérjünk időben segítséget! És ha mi magunk kerülünk mélypontra, akkor is kérjünk azonnal segítséget - először a környezetünkben, aztán szakembertől is!

 

VAN SEGÍTSÉG!
Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja a segélyvonalat: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékes vonalról is hívható, mindegyikről ingyenes.

 





 





Ezeket olvastad már?
Eger polgármestere DJ Dominique és Danny Blue megöléséről beszélt

Eger polgármestere DJ Dominique és Danny Blue megöléséről beszélt

Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Megtisztul Budapest a Zöld Követ Egyesülettel, bárki besegíthet, mutatjuk, hogy hol!

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" -  számos hiedelem kötődik április 24-hez

Ma "szabadon garázdálkodhatnak a boszorkányok" - számos hiedelem kötődik április 24-hez

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Szörnyű ami ránk vár: brutális időjárás közelít az ország felé

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás