SMS-t küldött a hegymászó a feleségének: agyi ödémája van, nem jön le a hegyről

halál hegymászó Mount Everest agyi ödéma sms Shrinivas Sainis Dattatraya Suhajda Szilárd
A tragikus sorsú Suhajda Szilárd mellett több másik hegymászó is a Himaláján vesztette életét vagy tűnt el, köztük a szingapúri Shrinivas Sainis Dattatraya is. 

Az Outside című weboldal összegyűjtötte, kik haltak meg vagy tűntek el az idei tavaszi szezonban. Többek között Suhajda Szilárd eltűnéséről is ír az oldal, ahol megrázó történet jelent meg egy szingapúri hegymászó utolsó sms-üzenetéről, melyet feleségének írt.

Shrinivas Sainis Dattatraya azt írta: agyi ödémában szenved, amit valószínűleg az akklimatizáció hiánya okozott. Felesége, aki úgy gondolja, nem valószínű, hogy a férjét megtalálják, így emlékezett meg Dattatrayáról:

„39 éves volt, dicsőséges és gazdag életét félelem nélkül élte. Feltárta a tenger mélységét, és felfedezte a Föld legnagyobb magasságait."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.