Berki Mazsi: "Újra egy kis család vagyunk"

élet újrakezdés Berki Kirisztián Berki Mazsi apa
Berki Mazsi egy évvel férje halála után már könnyebben beszél az elmúlt időszak megpróbáltatásairól.

"Eljött az az időszak az életemben, hogy már nem tervezek, pedig szerettem mindent megtervezni. Az egész hátralévő életemre volt tervem, elképzelésem, hogy hogy és miként fogunk élni. Az élet ezt felülírta. Olyan váratlan esemény következett be az életünkben, amivel az ember nem igazán számol. (...) A legnehezebb tényező itt az, hogy van egy kislányunk, és a kislányunk apa nélkül nő fel. Láttam azt, hogy Krisztián hogy bánt Natival, és mennyire jó apukája volt, és ezek az apa-lánya pillanatok hiányoznak az életünkből. Nagyon-nagyon szerette Emmát, ezt mindenkinek kihangsúlyozta, imádta a lányait!" - mondta a Fókusznak Mazsi, akit a rendszeres edzés és a jóga húzott ki a gödörből.

Mazsi januárban elköltözött Székesfehérvárra. Egyrészt az emlékek miatt: a Római parton minden Berkire emlékeztette, másrészt pedig új párja miatt.

"Nem szeretném elkiabálni a magánéletemet, vagy a boldogságunkat, mert volt az életemnek egy olyan szakasza, amikor mindent megosztottam az életemről, és most próbálom megélni az életünk mindennapjait, de nem a nagyközönség előtt. Mondhatom azt talán, hogy újra egy kis család vagyunk. Szeretném, hogy legyen a kislányomnak családja" - mondta Mazsi, aki továbbra sem akarja elárulni, hogy ki az új párja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.