Kétséges, hogy valaha is lábra tud-e állni: kómában tartják a Jókai utcai házomlásban megsérült balerinát

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Jókai utca házomlás kóma sérülés balerina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínház 26 éves balerinája a Jókai utcai házomlás súlyos sérültje. Kedden délután még mesterséges kómában tartották. 

Az utcára omlott egy épület tetőszerkezete Budapest VI. kerületében, a Jókai utcában hétfő délelőtt. A balesetben négyen megsérültek, egyikük a Budapesti Operettszínház művésze. A 26 éves balerina éppen a barátjával tartott a színházba, amikor rájuk omlott az épület. Barátja, Babácsi Benjámin korábban elmondta, hogyan történt a tragédia, mostanra pedig kiderült, hogy a fiatal művésznőt kedden délután még mesterséges kómában tartották. Egyelőre kétséges, valaha is lábra tud-e állni - írja a Blikk.

A balerinának nem ez az első komolyabb sérülése, tavaly nyáron próba közben ráborult a díszlet. Ezután hónapokig fűzőt kellett viselnie hátsérülése miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást.

Leomlott egy ház tetőszerkezete a VI. kerületi Jókai utcában Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.