RETRO RÁDIÓ

Tragédia: ismét tűző napon hagytak egy 12 hónapos gyereket, meghalt





A legújabb tragédia Georgiában történt. Az anya állítólag dolgozott, míg gyermekét a tűző napon, parkolóban álló kocsiban hagyta.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.03.
borzalom

Bár innen a híreket figyelve úgy tűnik, hogy Amerikában nem ritka, hogy a szülők a kocsiban felejtik gyerekeiket, és sajnos már volt hazánkban is példa erre, az ebből származó tragédiák mindig megdöbbentik az emberek nagy többségét. A Fox Atlanta szerint a rendőrséget fél kettő körül hívták azzal, hogy egy gyereket találtak az egyik georgiai parkolóban. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, és kiszabadították a csecsemőt a 100 fokra felforrósodott autóból, majd helikopterrel kórházba szállították, de már nem tudtak segíteni a mindössze 12 hónapos kisdeden.

A tűző napon álló kocsi belsejében 100 fok volt Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs

A rendőrség egyelőre nem hozta nyilvánosságra sem a gyerek, sem az anya személyazonosságát. A hatóság annyit elárult, hogy információik szerint az anya a parkoló mellett álló gyógyszertári üzletlánc egyik boltjában dolgozott, miközben gyermeke az autóban maradt. A rendőrség azt is elmondta, hogy a csecsemő anyja azt vallotta, hogy a babát az autóban azt követően hagyta, hogy két másik gyerekét leadta a bölcsődében. Ezt követően azonban elfelejtette a 12 hónapos gyereket a másik bölcsibe beadni, az autóval munkába ment, így végül a gyermeke véletlenül az autóban maradt. Fel is vette a munkát, majd körülbelül fél óra, háromnegyed óra után eszébe jutott, hogy a gyerek az autóban lehet, és azonnal hívta a 911-es segélyhívót. A hírek szerint a Georgiai Nyomozó Iroda jelenleg is vizsgálja az ügyet, így még azt sem tudni, hogy vádat emelnek-e az anya ellen tette miatt.

 





Ezeket olvastad már?
Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Összeveszett a barátnőjével, ennek köszönheti az életét

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Többszáz milliót fizettek a Titanic ajtajáért

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Féktelen düh: Magyar Péter nem tudta elviselni Varga Judit sikereit

Fontos hírt közölt a KSH a magyar bérekkel kapcsolatban

Fontos hírt közölt a KSH a magyar bérekkel kapcsolatban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás