"Kiugrottam az autóból, elszaladtam egy bokorhoz és elbújtam, mintha pisilnék" - Henry Kettner könyvet írt gyengeségeiről

youtuber Henry Kettner gyengeség szorongás könyv pánikbetegség Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat éve érezte először a megmagyarázhatatlan szorongásokat a Farm VIP korábbi szereplője, aki könyvében szeretné megmutatni, hogy attól, hogy valaki ismert ember, még ugyanolyan hétköznapi problémákkal küzd, mint mások. 

A pánikrohamszerű szorongásokról így vallott Instagramon közzétett videójában:

„Egyik pillanatról a másikra mindenem elzsibbadt, nem éreztem a karomat, nem éreztem a lábamat, olyan volt, mintha infarktusom lenne. Úgyhogy azonnal félreálltam az úton, kiugrottam az autóból, elszaladtam egy bokorhoz és elbújtam, mintha pisilnék, mert nem akartam, hogy a barátaim lássák, hogy milyen állapotban vagyok."

Az állapota odáig fajult, hogy amikor kiment az utcára és olyan emberrel találkozott, aki nem az ismerőse, levegő után kapkodott, légszomja volt.

Azt is elmesélte, hogy akkor érezte úgy, hogy megváltozott az egész élete, amikor az édesanyja baltával törte be a lakása ajtaját.

Henry Kettner könyvet írt a vele történtekről, melyben megmutatja a youtuber álarca mögött meghúzódó embert, azaz önmagát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.