RETRO RÁDIÓ

A Bak szülötteit végre elhagyják a borús gondolatok





Be kell látnia, sok mindenben a saját negatív képzelete volt a hibás.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.29.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Több eredményt érhetne el a mai napon, ha csak egyetlen dologra koncentrálna. A feladatok, amiket kitűz maga elé, külön-külön még csak megoldhatók, ám egyszerre biztosan nem boldogul mindennel. Kezdje a legfontosabbal!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Híres a béketűréséről, de ami sok, az sok. A mai napon sok panasz kijöhet önből, akár régi dolgok miatt is. Legyen azért konstruktív, hallgassa meg a másik védekezését, érveit is. Akkor a kapcsolat megmenthető.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Amit ma elhatároz, azt nagy eséllyel meg is tudja valósítani! A mai nap kedvező fényszögei azt jelzik, hogy különösen a hosszú távú terveket illetően lehet szerencséje. Gondolkozzon távlatokban, ne akadjon el a részletekben!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Akármilyen problémája is van, ön ma az égiek kegyéből megoldást találhat rá. A munkahelyén és a családjában is számíthatnak önre. Úgy érzi, hogy ma mindenre futja az energiáiból, és ez így is van. Használj aki a mai napot!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most kifejezetten elszánt és határozott. Hiába indul nehezen a napja, semmi és senki nem tudja eltántorítani a céljától. Ezért meg is lesz a jutalma: a nap végére úgy érezheti, elindult a kibontakozás útján. Sohase adja fel!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érdemes lehet ma megfogadnia egy idősebb, tapasztaltabb ember tanácsát, különösen, ha pénzügyeit illetően akar dönteni. Ami egyszerűnek és kézenfekvőnek tűnhet az ön számára, az talán nem sejtett buktatókat rejt magában.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy érzi, több szeretetre és törődésre lenne szüksége. Ehhez azonban az első lépéseket önnek kell megtennie. Ha ön kedves és segítőkész, akkor a világ is ön felé fordul újra. A párkapcsolatára is igaz ez. Legyen ma kedves, figyelmes!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma a szokásosnál is nehezebben viseli el a kollégái viccelődését. Nem is bírja ki, hogy ne vágjon vissza. Ám e visszaszólás a szokásosnál is csípősebbre sikerülhet. Vigyázzon, nehogy megbántsa azt, aki éppen a segítségére lehet!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az egyik családtagja ma az átlagosnál nagyobb szerepet kaphat az életében. Valamilyen intéznivalója lehet vele kapcsolatban, esetleg fontos beszédtémává válhat. Álljon ki mellette, szüksége van önre!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Végre elhagyják a borús gondolatok, ami lehetővé teszi, hogy rendezze a régi kapcsolatait. Be kell látnia, sok mindenben a saját negatív képzelete volt a hibás. Most, hogy derűsebben lát, akár új barátságokat is köthet végre.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai nap ideális lehet a rendteremtésre: nemcsak maga körül, hanem a lelkében is. Persze a kettő nagyon is összefüggésben áll. A rend, amit maga körül teremt, visszahat a pszichéjére is, és fordítva, a kinti rend árulkodik a bentiről.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nehezére eshet ma betartania a saját fogadalmait, emiatt eshet meg, hogy sérül az önbecsülése, amikor számon kérik azt, amit könnyelmű és lágyszívű pillanatában megígért. Itt az ideje, hogy megtanuljon nemet mondani!





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás