L.L. Junior fiatal szerelme a legnagyobb sztárok nyomdokaiba lépett

koncert Dárdai Blanka L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár csak néhány napja vált nyilvánossá LL. Junior és 18 évvel fiatalabb kedvese, Dárdai Blanka kapcsolata, a 23 éves énekesnő már nagy plénum előtt is egyértelművé tette, hogy teljes mellszélességgel támogatja párját.

A lesifotósok az énekes nemrég megrendezett koncertjének backstage-ében kapták lencsevégre Blankát, amint áhítattal nézte tehetséges kedvese színpadi produkcióját. A rajongók persze azonnal kombinálni kezdtek és Kulcsár Edinához, valamint Luna Joannához hasonlították a lányt. Az említett két híresség is gyakorta teszi tiszteletét zenész párjaik, G.w.M és Azahriah előadásain, ami nem meglepő, hiszen egy odaadó partner mindig támogatja szerelme karrierjét.

A Blankáról készült fotó, melyet ITT tekinthetsz meg, ugyan nem kifejezetten jó minőségű, ám az egyértelmű, hogy a fiatal énekesnő látható rajta.

Dárdai Blanka Forrás: Instagram/Dárdai Blanka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.