Egy régi fotót nézve jött rá az édesanya, hogy rákos: még időben fordult orvoshoz

bőrrák rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesanya annak köszönheti a felismerést, hogy a Facebook feldobott egy róla készült régi fotót.

Jennifer Pineirovigo arra lett figyelmes, hogy az orrának a jobb felén megjelent egy pötty. Először nem tulajdonított neki túl nagy jelentőséget, főleg, hogy pár nap elteltével halványabb lett, később azonban újra felbukkant.

Amikor a Facebook feldobott egy régi fotót magáról, meglátta a kis foltot a jobb szeme alatt, ezért úgy döntött, megnézeti, és kért is időpontot a bőrgyógyászhoz -írja a Bors.

A biopszia során kiderült, hogy az édesanya arcán egy bazálissejtes karcinóma van, ami az egyik leggyakoribb bőrrák. Azonnal meg kellett műteni, eltávolították a tumort, majd a sebhelyet egy plasztikai műtét során hozták rendbe.

Jennifer eleinte attól félt, hogy a műtét után örökre ilyen marad az arca, de a plasztikai műtét sokat javított a hegeken. Ma már tudja, hogy nagyobb figyelmet kell fordítani az ilyen és ehhez hasonló jelekre és a napvédő használatára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.