RETRO RÁDIÓ

Spirituális üzenet, ez vár rád decemberben a horoszkópod szerint





Készen állsz, hogy bepillants a jövőbe? Kiderül, hogy az év utolsó hónapjában hogyan alakul az életed a csillagjegyed alapján.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.09.

Az év végén is érdemes arra törekedni, hogy olyan pozitív változásokat hajtsunk végre, amelyek közelebb visznek az álmainkhoz. Az előrehaladás szelleme járja át a decembert, amikor már a szebb jövő felé tekintünk. Lássuk, horoszkópod alapján mi vár rád a csillagok szerint

Az év vége a lezárásról, ugyanakkor egy új, reménytelibb időszak kezdetéről is szól. (Fotó: Shutterstock)

A Kos számára a december az önvizsgálat és a gyógyulás időszaka. Noha ebben a kihívásokkal teli életszakaszban érdemes szeretteidre támaszkodni, egy kis egyedüllétre és gondolkodásra is szükséged van. Anyagilag kedvező helyzetbe kerülsz, búcsút inthetsz a stressznek.

A Bika oldalán áll a szerencse. Decemberben teljes bedobással élvezed az életet, de ne felejts el alázatos és hálás maradni! Egy új kapcsolat köti le az elméd, jó ötlet lenne egy rövid utazást betervezni. A csapatmunka és az együttműködés nagyon fontos lesz a karriered szempontjából.

Az Ikrek életében az önkifejezés és a kapcsolatok dominálnak. Fellobbanhat egy heves belső konfliktus, ne nyomd el az érzelmeidet. Romantikus kapcsolatod megsérülhet, mivel több szabadságra és személyes térre vágysz. Új emberekkel ismerkedsz meg, akik nélkülözhetetlenek lesznek karriercéljaidat illetően.

A Rák decemberben élvezi a szerencsét, a növekedést, a kreativitást és a bőséget. Sokat teszel azért, hogy mások tudják, támogatod őket, de ez a gondoskodás nem mindig kölcsönös. Ne függj mások jóváhagyásától, a karrieredben óriási sikereket érhetsz el!

Az Oroszlán magabiztosabb lesz decemberben, és elégedett lesz az eredményeivel, eltűnik az életéből a bizonytalanság. A kapcsolatok terén még nincs minden tisztázva, de ne add fel, maradj optimista és nyitott a lehetőségekre! A karrieredben megmutatkozik a tehetséged és a kemény munkád.

A Szűzre ráragyog a szerencse. Erőfeszítéseid végre révbe érnek, de ne hajtsd túl magad, ügyelj ez egészségedre! Egy bimbózó kapcsolat hatalmas átalakuláson menthet keresztül. Olyan híreket fogsz kapni, amelyekre már nagyon vártál.

A Mérleg számára az év utolsó hónapja teljes körű beteljesülést hoz. Hallgass a szívedre és ne menekülj a vágyaid elől! Kérj útmutatást a szeretteidtől, hogyan birkózz meg egy komplikált romantikus helyzettel. Munkád során élvezni fogod a sikert, de kezeld óvatosan a kényes ügyeket!

A Skorpió energiái csúcsra vannak járatva, könnyedén eléred a vágyaidat. Ne becsüld alá barátaid és családod szeretetét, a velük eltöltött idő igazán tanulságos. Lehet, hogy feszült leszel és egyedüllétre vágysz, de ne lökd el magadtól azokat, akik törődnek veled! Itt az idő, hogy megteremtsd a munka–magánélet egyensúlyát!

A Nyilas életébe beköszönt a siker és a pénzügyi stabilitás, de ehhez fel kell adnia személyes szabadságát. Decemberben alaposan át kell tekintened az elvárásaidat, és újra meg kell határoznod a céljaidat. Ne hozz elhamarkodott döntést, gondold át, hogy a romantikus kapcsolatod hogyan illeszkedik abba az életbe, amelyre vágysz. Ez lesz a pénzügyi siker hónapja!

A Bak életében minden nagyszerűen alakul. Mindazonáltal érdemes óvatosnak lenni az olyan döntésekkel, amelyek meghozatala szükségtelen kockázatot igényel. Fogd vissza az indulataidat, ez hozza meg a sikert a párkapcsolatodban. Karriered kapcsán légy diszkrét!

A Vízöntő előtt új színterek nyílnak meg, amelyek jelentősen átalakítják jelenlegi helyzetét. Mielőtt bármilyen döntést hoznál, alaposan mérlegelj! Itt az ideje, hogy jobban figyelj szeretteidre, de a karriered miatt sem kell aggódnod, kézzelfogható a siker. Ügyelj a kiadásaidra, kerüld az impulzusvásárlásokat!

A Halak végre meglátja az önmagában rejlő lehetőségeket, és tudatára ébred értékeinek. Ahogy magabiztosabbá válik, a romantikus kapcsolata is változáson megy keresztül. A munkája boldogságforrássá válik, de ne hajtsa túl magát, vigyázzon az egészségére! A pénzzel való küzdelme hamarosan véget ér, felkelti ugyanis a megfelelő emberek figyelmét.





 





Ezeket olvastad már?
Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Valóra vált a jóslata, most újabb figyelmeztetést adott ki az „élő Nostradamus”

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Húsvéti angyalhoroszkóp: ennek a csillagjegynek különösen nagy áldást küldenek az égiek

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Kevesebbet alszol napi 7 óránál? Rossz hírünk van

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Elképesztő: grammonként 140 millió dollárba kerül a világ legdrágább anyaga

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás