Borzalmasan meggyalázta Amy Winehouse testét az ismert színész: ezt tette

Forrás: AFP/Shaun Curry -
buli halál Neil Patrick Harris Neil Patrcik Harris Halloween bocsánatkérés Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Így jártam anyátokkal című sorozat sztárja több mint egy évtizeddel ezelőtt rendezett halloweeni bulin ételként szolgálta fel az elhunyt énekesnő "testét". Az eset és egy fotó most került napvilágra. 

Poénnak szánta, ami miatt most sűrű bocsánatkérésekre kényszerül Neil Patrick Harris, aki a 2011. július 23-án függőségeinek következményeként életetét vesztett világsztár, Amy Winehouse halála után pár hónappal rendezett partin úgy gondolta, jó móka lesz a halott énekesnőből viccet csinálni.

Ő és férje a halloweeni házibulijukon a koporsóformájú büféasztalra egy Amy Winehouse oszladozó és cigarettázó holttestére hasonlító babát rakott a következő felirattal: "Amy hullája. Marhaborda, tépett hús, csirkevirsli és fűszeres BBQ szósz" - írja az Entertainment Weekly.

Meggyalázta Amy Winehouse emlékét a színész Forrás: AFP/Shaun Curry

Az 5 Grammy-díjat nyert énekesnő halálából viccet csináló színész már bánja tettét, az EW-nek így nyilatkozott:

„Nemrég újra előkerült egy fotó egy Halloween-témájú buliról, amelyet a férjemmel 11 évvel ezelőtt rendeztünk. Sajnálatos volt akkor is, és az is maradt. Amy Winehouse nemzedéke ritka tehetsége volt, egyszeri és megismételhetetlen. Elnézést kérek minden sérelemért, amit ez a kép okozott."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.