RETRO RÁDIÓ

Jó úton jár a szerelemben a Vízöntő! Ez a hét kiváló lesz!





Ragyog a Vízöntő a boldogságtól, és ezt mások is észreveszik, ezért szinte vele együtt sütkéreznek a jókedvben. A Halak viszont vigyázzon az érzéseire, hiszen a szerelemmel játszani nem túl remek dolog – heti jelentés a csillagok állásáról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.08.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Lehet, hogy valami nem felel meg számodra a kapcsolatodban, vagy egyszerűen belefáradtál a rutinba, és változásra vágysz? Ha igen, akkor érdemes őszintén beszélni pároddal a kétségeidről és az érzéseidről. A napokban – ha úgy érzed, hogy felkészültél –, képes leszel mindezt úgy elmondani, hogy nem bántod meg túlzottan a másikat.

Bika

IV. 21.–V. 20.

Remek hetet ígérnek a csillagok, legalábbis ami szerelemet és a flörtölést illeti! Ne félj megmutatni mennyire szexis is tudsz lenni! Képes vagy megmutatni a játékosságodat, csak engedj utat az érzéseidnek, a vágyaidnak. Légy kiszámíthatatlan és ragyogó! Ha van, még a kedvesed is meg fog lepődni a titokzatosságodon. A macska-egér játék néha nem árt.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Gyakran kalandoznak a gondolataid a szerelem körül, szinte csak ebben a témakörben vagy képes gondolkodni. Fantáziálsz, álmodozol. Sok esélyed volt már életedben a szerelemre, néhányat kihagytál, de sok csodálatos pillanat van, amire egész életedben emlékezni fogsz. Nem kell attól tartanod, hogy ez az érzés már elkerül! Bízz a jövőben!

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Az egyedülálló Rákot megkörnyékezheti valaki, aki az ő tetszését is elnyeri. Szokatlan, rendkívüli személyiség, teljesen más, mint akikhez eddig hozzászokott. Eleinte talán furcsa lesz ennek az embernek a feltűnő, már-már kihívó öltözéke, a különös szemlélete az élet dolgairól, ám ennek ellenére szórakoztató és kedves. Legalábbis egy ideig.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

A csillagok azt ajánlják az Oroszlánnak, hogy hívja el a kiszemeltjét vagy a szerelmét egy randevúra, ám ez most olyan hely legyen, ahol szinte tömeg van. Jó lesz egy klub, kávézó, kiállítás vagy mozi. Töltődjetek fel a mások pozitív energiáival! Egy ilyen érzelmi „tunning” ​​enyhítheti a fáradtságot és kiélezheti az érzéseket egymás iránt.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Szerelmi ügyekben is bízz a sorsban, és tarts nyitva minden ajtót, amelyen be tud lépni a Nagy Ő. Ne utasítsd el azonnal a barátaidtól vagy az ismerőseidtől érkező javaslatokat, tanácsokat. Tárd ki a szívedet, lépj kíváncsian az emberek közé! Menj, találkozz a barátaiddal, mert könnyen megismerkedhetsz valakivel, vagy megtudhatsz valami fontosat arról személyről, aki érdekel.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Lehetőséged nyílik ígéretes ismeretséget kötni a napokban valakivel, ám az is tény, hogy ezzel a lehetőséggel nem igazán lesz kedved, hangulatod élni. Furcsa, már-már rossz hangulatban telnek mostanában a napjaid, így magad sem tudod, hogy mit szeretnél. Romantikus találkozást? Flörtöt? Új ismeretségeket? Vagy egyedül ülni és álmodozni? Lesz időd kitalálni.

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

Ideje lenne rendezned saját magadban is az ellentmondásos érzéseidet. Tudnod kellene, hogy a szeretett személy, aki bármit megtenne érted, teljesen lefoglalja a szívedet, vagy van ott még hely másnak is. Lehet, hogy magad sem tudod, vagy nem akarod beismerni, de az életedben helye van másoknak is az ellenkező nem képviselőiből. Ez nem baj, csak jó, ha tisztában vagy vele!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

Megzavarhatja valami váratlan és nem túl kellemes esemény a romantikus terveidet, azonban minden megpróbáltatás ellenére képes leszel megbirkózni a helyzettel. Legyen a heti mottód, hogy „Minden rendben lesz!”. A lényeg az, hogy ne add fel, és ne engedd át magad a negatív érzéseknek. A tiszta gondolatok, az optimizmus és az önbizalom a kulcsa a jövőbeli szerelmi győzelmeidnek.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Minden gyengédségedre és türelmedre szüksége lesz a kedvesednek! Ez egy nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy ne csak szavakkal, hanem tettekkel is megmutasd, hogyan tudsz bánni vele. Ez az időszak akár fordulópontot is jelenthet a kapcsolatotokban. Az ilyen élmények általában közelebb hozzák az egymást igazán szerető párokat, de ha ámításra épül a kapcsolat, az most véget ér.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Boldog, felhőtlen hangulatban találnak a csillagok, hiszen úgy érzed: végre szerencsés vagy a szerelemben is. Ne lepődj meg, ha az utcán az idegenek mosolyognak rád: a boldogság ragályos. Valószínűleg nem tudod és nem is akarod a széles mosolyt elrejteni. Nos, a jelenlegi állapotod arra utal, hogy a jó úton jársz, ha a szívedre hallgatsz. Élvezd a szerelem eufóriáját!

Halak

II. 20.–III. 20.

Óvatosabbnak kell lenned az érzelmekkel – a sajátjaiddal és a másokéval egyaránt. Ne feledd: aki a szerelemmel játszik, az bármikor megéghet! Persze, hazudnod sem kell, vagy közönyös arcot vágni (persze a Halaknak ez amúgy sem sikerül). Az egyetlen kiút, ha kompromisszumot kötsz saját magaddal és csak egy kis ártalmatlan flörtöt engedsz meg. A lényeg az, hogy ne menj túl messzire!





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás