RETRO RÁDIÓ

Átok ül a műsorokon? Sorra szakítanak a magyar sztárok





Szinte már törvényszerű, hogy az évről évre megrendezett sztárpárshow-k adásba kerülése után néhány héttel vagy hónappal az addig álompárnak hitt versenyzők bejelentik, hogy külön utakon folytatják tovább.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.18.
szakítás

De vajon mi okozhatja azt, hogy éveken át tökéletesnek hitt kapcsolatok, netán házasságok érnek véget? Lehetséges, hogy a versenyszituáció és a feszültség során kibuknak a különbözőségek? Összeállításunkban az utóbbi évek legmeglepőbb szakításait szedtük egy csokorba.

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien

A házaspár a Nyerő Páros tavalyi évadában engedett betekintést a magánéletükbe. Úgy tűnt, a színész alkoholizmusa és bipoláris depressziója ellenére erős a kapcsolatuk, de nemrégiben eljött az a pont, amikor Vivien nem tudta tovább elviselni a férje életmódját. Bár korábban úgy nyilatkoztak, hogy semmi nem választhatja szét őket, a csalódott asszony már a válásra készül, míg férje abban reménykedik, hogy visszahódíthatja a feleségét.

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti

Év elején jelentették be a szakítást, alig két hónappal azután, hogy a Nyerő Páros című műsorban való szereplésüket leadta a televízió. Akkoriban nyíltan beszéltek a házassági válságukról, azonban úgy tűnt, a megoldásra törekednek. Végül ők is beálltak a műsor után szakítók sorába, azóta pedig már mindketten más oldalán találták meg a boldogságot.

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga

Szintén a Nyerő Páros legutóbbi szériájában beszéltek a kapcsolati gondjaikról, noha akkoriban alig két és fél éve voltak házasok. A napokban Junior a Borsnak árulta el, hogy hiába próbálkoztak, végül a kislányuk, a kétéves Lilike érdekében a szakítás mellett döntöttek, mindennapossá váltak ugyanis a veszekedések köztük.

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc

A tavalyi Nyerő Páros szakítói közé tartozik az egykori szépségkirálynő és a mesterfodrász is, akik a műsor vége után jelentették be, hogy egy ideje már nem alkotnak egy párt. Állították, nem volt tányérdobálás, egyszerűen csak különböző irányba haladt az életük. A szakítást egy közös közleményben hozták nyilvánosságra, amiben megköszönték egymásnak az együtt töltött két évet és a sok közös élményt.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter

Alig két évvel az esküvőjük után jelentették be 2020-ban, hogy elválnak. A szakítás nem volt békés, főleg, miután kiderült, hogy Fanni éveken át a férje miatt nem állt szóba a családjával. A TV2 Legbátrabb páros című műsorában még megmutatták, hogyan tudnak együtt küzdeni, de azóta Péter Nádai Anikót jegyezte el, ráadásul néhány hete megszületett közös fiuk, Alex is.

Singh Viki és Csepregi Tamás

Év elején még esküvőt terveztek idén nyárra, de áprilisban a szakítást jelentette be Singh Viki és Csepregi Tamás. Az énekesnő és a focista 2018-ban szerepeltek a Legbátrabb párosban, és úgy tűnt, hogy az ő kapcsolatuk valóban mindent kibír. Jóllehet, a koronavírus-járvány idején nem voltak könnyű helyzetben, akkor is kitartottak egymás mellett, öt év után azonban szeretetben és békében váltak el az útjaik úgy, hogy a vállalkozásaikat továbbra is közösen vezetik.





Ezeket olvastad már?
Bolti eladóból lett a világ leghíresebb asszonya – Victoria Beckham 50 éves

Bolti eladóból lett a világ leghíresebb asszonya – Victoria Beckham 50 éves

„Dőlt belőle a vér…” – Balesetet szenvedett a Zsákbamacska forgatásán Kárpáti Rebeka

„Dőlt belőle a vér…” – Balesetet szenvedett a Zsákbamacska forgatásán Kárpáti Rebeka

Durván beszóltak a szexi énekesnőnek – Úgy vágott vissza, hogy tanítani kellene!

Durván beszóltak a szexi énekesnőnek – Úgy vágott vissza, hogy tanítani kellene!

Micsoda? Csaló napot tartott Dwayne Johnson: ezt nézd, mit tolt be!

Micsoda? Csaló napot tartott Dwayne Johnson: ezt nézd, mit tolt be!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás