Ártatlan köhögéssel indult, egy hét alatt elhunyt a fiatal lány: ez okozta a halálát

Forrás: Shutterstock -
halál ikertestvér köhögés egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hét alatt szörnyű rémálommá vált egy család élete, miután elhunyt 21 éves lányuk, akit többek között ikertestvére is gyászol.

2020 februárjában a 21 éves Chloe erős köhögéstől szenvedett, és nagyon nehezen kapott levegőt. Rögtön időpontot foglalt a háziorvoshoz, ahonnan a kórházba utalták, és a vizsgálatok után antibiotikum-kúrát kapott -írja a Wales Online cikke alapján a Bors.

A lány alig 24 óra elteltével a kórház intenzív osztályára került, mert rohamosan romlott az állapota, és alig három nappal később mesterséges kómába helyezték. A lány ikertestvére, Courtney így emlékszik vissza:

"Súlyos fertőzés alakult ki a tüdejében, és az orvosok azt mondták, hogy a mesterséges kóma miatt a tüdeje tud pihenni egy kicsit, és idővel meggyógyul. A hét előrehaladtával nagyon úgy tűnt, hogy működik ez a módszer, és elkezdték megvonni a szedációt"

A fiatal lány aztán váratlanul súlyos agyvérzést kapott, és agyhalottnak nyilvánították. Mindez mindössze egy hét alatt játszódott le.

Az ikrek szimbiózisban éltek, mindent együtt csináltak, így érthető, hogy testvére halála óta Courtney nehezen tudja elfogadni, hogy Chloe már nincs.

"Ha nincs egy ikertestvéred, nem értheted meg igazán ezt a fajta barátságot. Ez egy olyan kötelék, ami semmi máshoz nem hasonlítható."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.