L.L. Junior és Dárdai Blanka számára rémálommá vált Dominika

Forrás: L.L. Junior/Instagram -
hotel Dominika Dominikai Köztársaság börtön szállás Dárdai Blanka tyúk rémálom L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Dominikán sem minden fenékig tejfel, legalábbis L.L. Junior és szerelme erről számolt be. A pár ugyan nagyon élvezi a hetek óta tartó egzotikus nyaralást, de nem minden tetszik nekik a szigetországban.

Legújabb, 24 órán át látható Instagram storyjában Blanka arról is beszámolt, hogy voltak nagyon rossz választásaik is Juniorral.

L.L. Junior és párja, Dárdai Blanka Forrás: L.L. Junior/Instagram

"Egy nagyon rossz ebéd után megtaláltuk az annál is rosszabb szállásunkat, ahol tyúkok szaladgáltak össze-vissza" - írja az énekesnő, aki azt is bevallja, hogy a medence csábította őket a szállásra, de a tyúkok között inkább nem használták, ráadásul a szobájuk is jobban hasonlított egy börtöncellára, mint hotelre. De legalább az este szép volt, a városban pedig zajlott az élet.

Nagyon korán indultak haza, s útközben megálltak egy remek étteremnél, ahol megtudták, hogy ugyanannyiért tyúkok helyett akár wifit is kaphattak volna...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.