Látta a poklot, majd a sátán szemébe nézett egy szíven szúrt férfi

Forrás: Shutterstock/Droperder -
ördög pokol orvos halálközeli élmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyot megy egy orvos videója a TikTokon, aki az egyik páciensénenk esetéről számolt be. A fiatal férfit egy rosszul sikerült drogügylet során szíven szúrták.

Az orvos azt mondja, a fiatal férfi nem a sokat emlegetett, hívogató fényt látta az alagút végén, hanem a poklot és magát az ördögöt. Szerencsére sikerült visszajönnie, pedig korábban már halottnak nyilvánították. A kórházban tovább küzdöttek érte: bevitték a műtőbe. A beavatkozás jól sikerült, a páciens négy óra múlva magához tért.

"A szemembe nézett, megragadott, és elkezdett sírni. Azt mondta, hogy lekerült a pokolba és egyenesen az ördög szemébe nézett" - mesélte a doktor. Elmondása szerint a drogos férfi ekkor imádkozni kezdett, mire egy angyal lenyúlt érte, és kihúzta a pokolból. Az események hatására a férfi megtért Istenhez, vallásos lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.