Már nem szingli a Dancing with the Stars táncosa - a műsornak köszönheti szerelmét

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Csobot Adél táncos Dancing with the Stars Hegyes Berci Hegyes Berci barátnője fodrász Vágner Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hegyes Bercinek évekig nem volt párkapcsolata, ám a műsornak hála megismerte szerelmét, akivel eleinte csak barátok voltak. 

Vágner Fanni a Dancing with the Stars fordásza a táncos választottja, akivel 4 hónappal ezelőtt lettek szerelmesek egymásba.

A 3. évadban Csobot Adél Hegyes Bertalannal táncol a Dancing with the Starsban Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az egész nyarat együtt töltötték párjával, de csak a múlt héten mutatkoztak először nyilvánosan, egy díjátadó gálán, ahol Berci tavaly Best of TikTok kategóriában nyert díjat, ezért most díjátadóként szerepelt az eseményen.

„Ismerjük egymást egy ideje, de sokáig csak barátok voltunk. Nem is nagyon akartam párkapcsolatot, de ahogy egyre több időt töltöttünk együtt, éreztük, hogy már nemcsak barátként tekintünk a másikra. Négy hónapja alkotunk egy párt, és eddig minden csodálatos" - mondta el a Blikknek a sztártáncos, hozzátéve, hogy még csak néhány hete élnek együtt Fannival, de nagyon élvezik.

Hegyes Berci a 3. évadban Csobot Adéllal lép a táncparkettre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.