Elképesztő átalakulás! 34 kilótól szabadult meg Melissa McCarthy

fogyás átalakulás Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget fogyott a Szívek szállodája és A kém című filmek sztárja, Melissa McCarthy. Az 52 éves amerikai színésznő most elárulta, hogy sikerült 34 kilótól megszabadulnia. 

A világhírű amerikai színésznő sok mindennel próbálkozott az elmúlt években: többször csinált léböjtkúrát, ami azt jelentette, hogy hetekig kerülte a szilárd ételt és csak folyadékot fogyasztott, ám ez hosszú távon nem bizonyult hatásos megoldásnak.

Végül felhagyott a különféle diétákkal és életmódot váltott.

A színésznő reggelire általában tojásrántottát eszik csirke- vagy pulykahússal, melyet egy pohár zöldturmix követ, ami kelkáposztából, spenótból és/vagy petrezselyemből készül, rostban gazdag chiamaggal és mandulatejjel.

Tízóraira néhány sárgarépát és egy kis hummuszt eszik.

Ebédre egy csésze zöld tea, 3 dkg csirke- vagy pulykamell következik zöldségekkel, quinoasalátával. Uzsonnája egy pohár frissen préselt gyümölcslé, vacsorája pedig 100 gramm párolt zöldség, fél avokádó és 3 dkg csirke- vagy pulykamell.

Nagyon figyel a megfelelő folyadékbevitelre és kerüli a cukrozott élelmiszereket.

Emellett pedig a sportolásra is nagy hangsúlyt fektet, hétfőn, szerdán és pénteken erősítő edzésekre jár, főleg súlyzós gyakorlatokat, súlyemeléseket és guggolásokat végez. Kedden és csütörtökön kardiózik: vagy futópadon kocog, vagy kerékpározik, vagy evezőgépezik - írja a Femina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.