RETRO RÁDIÓ

Videóra vették, ahogy többek szeme láttára erőszakolnak meg egy 17 éves lányt





A lány állítólag könyörgött a fiúnak, hogy hagyja abba, de senki nem lépett közbe.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.05.31.
Módosítva: 2023.05.31.
nemi erőszak diáklány megerőszakolt

Egy Las Vegas-i tinédzsert azzal vádolnak, hogy megerőszakolt egy iskolás lányt – miközben mások ezt végignézték és kinevetették a lányt, ahogy sírva könyörgött.

Fotó: Metropolitan Police Department

A 17 éves Aiden Cicchetti kezdetben tagadta, hogy lefeküdt volna a lánnyal az autó hátsó ülésén, de a fiú megtört és sírva fakadt, amikor szembesítették az esetről készült három videóval. A lány állítólag nem emlékezett a történtekre, de a rendőröknek elmondta, hogy Cicchetti konyhájában ébredt fel egy takaróval a derekára tekerve, mielőtt hajnalban hazatért volna.

A lány azt mondta a rendőröknek, hogy az utolsó dolog, amire emlékszik, hogy a Las Vegastól délkeletre fekvő Hendersonban lévő házból az autójához sétált. Az említett videókon a diáklány alig van magánál.

Azok, akik a felvételeket rögzítették, nevettek a háttérben – és hallani lehet a videókon, ahogy a lány azt mondja, hogy „állj”, majd sírva könyörög, hogy hagyják békén. Az áldozat később megkapta a három videót azzal az üzenettel, hogy: „nézd, mit találtam a telefonomon”. Megmutatta ezeket egy barátnőjének, aki azt tanácsolta neki, hogy jelentse a dolgot, és így is lett.

Fotó: Facebook

A letartóztatási jelentés szerint a lány elment bulizni a barátaival, ahol találkozott egy Aiden nevű fiúval. Az áldozat ivott a barátaival, és ismeretlen szeszes italt fogyasztott – áll a rendőrségi jelentésben.

Ross Goodman, Cicchetti ügyvédje azt mondta, hogy ügyfele beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot létesített, és a rendőrség nem hallgatott ki olyan szemtanúkat, akik ellentmondanak ennek. Az ügyvéd szerint nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy a lány nem volt magánál.

A fiú szabadlábon védekezhet, június 21-én kell újra bíróság elé állnia – írja a Mirror.





 





Ezeket olvastad már?
Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás