Ördög Nóra vállalhatatlan videót osztott meg az Ázsia Expressz forgatásáról





A műsorvezető a Fülöp-szigetekről jelentkezett be. Ördög Nóra egyre hajmeresztőbb videókkal lepi meg követőit.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.03.27.
Ázsia Expressz Fülöp-szigetek műsorvezető kulisszatitok

Ördög Nóra épp a napokban indult Ázsia Expressz ötödik évadának forgatási helyszínén tartózkodik, a Fülöp-szigetek pedig már az érkezés napjain tartogatott meglepetéseket a stáb számára. 

Ördög Nóra
Ördög Nóra előszeretettel enged betekintést kinti időtöltésükbe (Fotó: Szabolcs László)

Azonnal mély víz

Ördög Nóra az első posztjában egy horrorisztikus videóval borzolta a kedélyeket, hiszen egy kígyó bújt be az egy asztal alá. A műsorvezető szerint nagy segítség, hogy a helyiek rendkívül kedvesek és segítőkészek.

Áldozatokkal jár

Nóra egy korábbi interjújában elmondta, nagyon szomorú, hogy nem lehetett ott kislánya légtornász bemutatóján a Fővárosi Nagycirkuszban a forgatások miatt. „A szívem szakad, hogy nem láthatom” – mondta az aggódó anyuka. 

Nem csak az én elfogult anyai szívem mondja, hogy ő ebben ügyes és tehetséges, hanem objektíven is visszajelzik ezt kívülről

– árulta el Nóri, aki az ázsiai országba megérkezve, a reptéren tudta megnézni Mici lánya produkciójának videofelvételét a mobilján.

Vállalhatatlan felvétel

Az Ázsia Expressz ötödik évada újdonsággal is előrukkolt, hiszen a műsor történetében először a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába, amelynek óriási tétje van. 

A versenyzők digitális detoxba kerülnek a forgatás idejére, elveszik telefonjaikat, készpénz és bankkártya nélkül kell boldogulniuk, ez a szabály azonban nem vonatkozik a műsorvezetőre, így Nóri előszeretettel oszt meg kulisszatitkokat a kinti időtöltéséről. Legutóbbi videós összeállításában például néhány óra eseményét foglalta össze egyetlen percben, amely saját bevallása szerint több, mint ami vállalható. A csinos anyuka egyébként nyilván túlzásba esett, hiszen a felvételen csupán karaokézik, ami nagyon jól áll neki.

 





 





Ezeket olvastad már?
Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Azt beszélik, ő lehet III. Károly király utódjának legfőbb tanácsadója

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás