Sokkolta Szabó Zsófit az orvosa diagnózisa: "Szerencsém volt, hogy még időben elkaptuk"

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram -
Szabó Zsófi fogyás inzulinrezisztencia mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor merült fel Szabó Zsófiban a gondolat, hogy valami baj lehet az egészségével, amikor eljött az életében a családtervezés ideje. Évekig küzdött a pluszkilókkal, és hormonális problémái is adódtak. 

Amíg nem fordult szakemberhez, nem értette, hogy a diéta és a rendszeres testmozgás ellenére miért nem érzi jól magát a bőrében. „Amikor közölték velem, hogy inzulinrezisztenciám van, bevallom, lesokkolt, amit az orvos mondott. Majd a kezdeti döbbenet után rájöttem, hogy szerencsém volt, amiért még időben »elkaptuk«, és nem alakult ki a cukorbetegség. Elegendő volt a gyógyszeres kezelés, az egészséges étkezés és a mozgás" – meséli a műsorvezető a szerdán megjelenő hot! magazinban.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Zsófi a lapban arról is beszámol, hogy mennyire változott meg az élete az inzulinrezisztencia következtében – keressétek a magazint digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.