Völgyi Zsuzsi kiakadt a negatív kommentelőkre: "Kapom a boszorkányoktól az ívet"

Fotó: Polyák Attila - Origo -
kritika kommentelők Völgyi Zsuzsi Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyi Zsuzsi nem bírta szó nélkül, hogy milyen emberek támadják őt a kommentszekcióban.

Az énekesnő a jelenleg futó Farm VIP-ben szerepel, ahol nem játssza meg magát, cserébe viszont jól bírja a kiképzést, a szabadban alvást és a feladatokból is kiveszi a részét. Ennek ellenére nem tud, és nem is akar mindenkinek megfelelni. A kommentelők nem is kímélik őt, Zsuzsi pedig nem tűrte szó nélkül a folyamatos bántást:

"A negatív kommentelők 90%-a bőven 60 év feletti elvált, vagy özvegy, keserű (rövid dauerolt hajú) asszonyka. Annyira rosszindulatúak, hogy az valami elképesztő! Csinálnék egy statisztikát erről, de lehet, csak én kapom a boszorkányoktól az ívet" - írta az oldalán, ahol sokan a védelmére keltek és arra bíztatták, hogy ne törődjön a rosszindulatú, gonosz emberekkel.

Völgyi Zsuzsi a Life.hu-nak korábban elmesélte, miért nem vállalta anno és miért vágott bele most a forgatásba. Völgyi Zsuzsinak a legnagyobb nehézséget az okozta, hogy távol volt kislányától, akivel szimbiózisban élnek, sőt együtt is alszanak. Nemcsak a kislánya, hanem egy új szerelem is meghatározza most az életét; az énekesnő válásáról és új kapcsolatáról is beszélt lapunknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.