Borzalmas: leütötték, felgyújtották, majd felrobbant a feje egy 17 éves fiúnak Nagykőrösön

gyilkosság bűntett Nagykőrös tanya
A hatalmas hőtől felrobbant a feje annak a 17 éves fiúnak, akit apjával együtt gyilkolt meg egy 19 éves férfi egy nagykőrösi tanyán. A halottkém szerint a fiú már nem élt, amikor a szörnyűség történt vele. A tettes egy baltával verte fejbe, majd felgyújtotta az áldozatait. Mindezt egy telefonért.

Az áldozatok épp a házukat újították fel, amikor a férfi rájuk támadt, mert nem adtak neki cigarettát. Mivel apa és fia nem mentek haza, és a telefont sem vették fel, keresni kezdték őket. Az akkor 19 éves elkövető egy 10.000 Forintot érő telefont lopott el tőlük. Később ez buktatta le; a rendőröknek ez alapján sikerült bemérniük. Az orvosszakértői vélemény szerint az apa súlyos fejsérülésébe halt bele, ám a kamaszfiú még életben volt, amikor felgyújtotta a gyilkosa. Az elsőként a helyszínre érő halottkém azt mondta a bíróságon, hogy a fiú koponyája felrobbant a tűzben.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.