Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Íme egy kánikula menüsor hétvégére, ha ötlet nélkül maradtál a tikkasztó melegben

default user icon
MME
Ha nyáron beüt a kánikula, a hőmérő higanyszála pedig már csak hírből ismeri a 30 alatti hőmérséklet-tartományt, akkor hétvégén az egyetlen megoldás már csak a strand lehet, vagy az otthonunk, illetve kertünk árnyékos fedezékei. Na, de mit főzzünk, ha éppen tombol a hőség? Nyáron sem maradhatunk ebéd nélkül! Mutatjuk a megoldást:

A melegebb hónapokban jobban szeretjük azokat az ételeket, melyeknek az elkészítése nem igényel sok időt a konyhában, leginkább szezonális hozzávalókból készülnek, és persze a gyomrot sem terhelik meg. Következő dupla menüsorunk összeállításánál ezeknek a követelményeknek igyekeztünk megfelelni, szóval ha nincs ötletetek még a hétvégére ebéd témakörben, akkor jó helyen jártok. Neked az „A” vagy a „B” menü jön be jobban?

"A" menü

BORSÓKRÉMLEVES FŐZÉS NÉLKÜL >>> 

RAKOTT CUKKINI DARÁLT HÚSSAL ÉS RIZZSEL >>> 

 

EPRES LUSTA ASSZONY RÉTESE >>> 

"B" menü

ZÖLDSÉGLEVES GAZDAGON, CSIRKEGOMBÓCCAL >>> 

 

CURRYS CSIRKE ANANÁSSZAL >>> 

 

EGYSZERŰ CSERESZNYÉS KEVERT SÜTI >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss