Kovács Mihályné Zsiros Judit hosszú élet titka hosszú élet százéves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keveseknek adatik meg, hogy elérjék a százéves kort, de most már a mezőmegyeri Judit néni is csatlakozhatott ehhez az elit társasághoz.

Judit néni első férje, Járosi Pál a második világháborúban vesztette életét, amikor halálos lövést kapott a szovjetektől. A százéves hölgy fia így nem ismerhette az édesapját, mivel a férfi azelőtt életét vesztette, hogy a gyermeke megszületett volna. Judit néni később ismét férjhez ment, és második férjével, Kovács Mihállyal ötven évig éltek együtt.

– mesélte Judit néni fia a beol.hu-nak. Ezt csak megerősíteni tudta az ünnepelt, aki elárulta, hogy hetvenéves koráig orvos sem látta, és most is csak a vérnyomására szed gyógyszert. A lap megkérdezte Judit nénit, hogy mi a hosszú, boldog és egészséges élet titka, mire a hölgy meglepően egyszerű választ adott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.