Ahhoz, hogy ősszel elkerüljük a makacs megfázásokat, a levertséget, a vitaminhiányt, vagy éppen az influenzát, kulcsfontosságú az immunerősítés. Ezt azon túl, hogy vitaminokat szedünk, továbbá az évszaknak és az időjárásnak megfelelően öltözködünk, érdemes legalább annyira tudatosan vásárolni, amennyire csak a pénztárcánk megengedi. Minél több hazai termelőktől származó vitamindús őszi gyümölcsöt és zöldséget használunk a főzések során, a szervezetünk annál erősebb és ellenállóbb lesz. Ehhez hoztunk most egy szuper dupla menüsort, amit elsősorban az egészség és a tudatosság inspirált, másodsorban pedig az, hogy mindenki jóllakjon, az utolsó falat után pedig elégedetten álljon fel az asztal mellől. Te az 'A" vagy a "B" menüt választod?
"A" menü
ŐSZI MINESTRONE LEVES >>>
MÉZES-MUSTÁROS CSIRKE SÜTŐTÖKKEL ÉS ZÖLDBABBAL >>>
DIÓS-CSOKIS SÜTEMÉNY >>>
"B" menü
KLASSZIKUS KORHELYLEVES >>>
GESZTENYÉVEL TÖLTÖTT PULYKA BACONBE TEKERVE >>>
SZŐLŐS KEVERT SÜTEMÉNY >>>
Ajánljuk még: