A fekete mágiának is köze lehetett Madeleine McCann eltűnéséhez - állítja az élő Nostradamus

élő Nostradamus eltűnt lány fekete mágia Athos Salomé Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint tizenöt éve nem tudni, él-e még vagy már meghalt az a brit kislány, aki talán a leghíresebb eltűnt gyermek a világon. Madeleine McCann elrablásával és állítólagos megölésével kapcsolatban már többeket is kihallgattak, sőt, sokáig úgy tűnt, megvan a tettes is, ám nemrég egy Lengyelországban élő fiatal nő azzal rukkolt elő, hogy ő az eltűntnek hitt kislány.

A szakértők szerint kizárt, hogy a lengyelországi nő legyen Madeleine McCann, ám hamarosan elvégzik a DNS-tesztet, mely majd minden kétséget kizáróan bebizonyítja, van-e köztük egyezés. Az élő Nostradamusként is emlegetett brazil látnok, Athos Salomé szerint legkésőbb jövőre kiderül minden részlet Madeleine McCann eltűnésével kapcsolatban.

Madeleine McCann ügye sok éve foglalkoztatja a sajtót

"Az okkultizmus miatt azt mondanám, hogy 2023 vagy 2024 lesz az az év, amikor újra terítéken lesz a téma, fontos dolgok derülnek majd ki, többek között az is, él-e még vagy meghalt a kislány. Van valami sötét ebben a történetben, a fekete mágiához kapcsolódik, nem véletlen, hogy Maddie eltűnt" – idézte a Bors a látnok Daily Starnak adott nyilatkozatát.

"A hatóságoknak újra kell nyitniuk az ügyet, és alaposan ki kell vizsgálniuk, ki ismerte Madeleine-t: a közeli embereket, szülőket, az egész családot, barátokat és gyanúsítottakat be kell idézni, hogy kiderüljön az igazság. A Föld megesküdött, hogy ezzel kapcsolatban nem lesz titkolva semmi, remélem és imádkozom, hogy ez az ügy hazugságok és feltételezések nélkül megfejtésre kerüljön" – tette hozzá Salomé, a mondandóját pedig azzal zárta, hogy túl sok a zavar és a mulasztás az ügyben, de szerinte már nincs életben a kislány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.