Little G Weevil: "Tóth Andinak nem zsűriszékben kellene ülnie"

Forrás: Facebook/Little G. Weevil -
X-Faktor nemzetközi karrier Little G Weevil zsűri énekesnő Tóth Andi sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Gábor, művésznevén Little G Weevil 2014-ben került be a köztudatba, amikor Geszti Pétert váltotta az X-Faktor zsűrijében. A nemzetközileg elismert blues-zenész nemrég jelentette be, hogy a közeljövőben adja ki az utolsó lemezét, de a zenélést nem hagyja abba. 

Az egykori mentor szeretett zsűrizni, ma is elvállalná, és bár ő maga nem az idétlenkedős, színpadon bohóckodós fajta, minden mentoráltjával folyamatosan együtt dolgozott; azt nem tudja, mások hogy végzik ezt a feladatot.

Little G. Weevil Forrás: Facebook/Little G. Weevil

A zenészt, miután 2019-ben hazajött Amerikából, pár üzletember megkérdezte, hogy szerinte ki az, aki Magyarországon nemzetközi szintre emelhető lehetne a pop/rock műfajban: "Én egyből rávágtam, hogy a Tóth Andi. Minden megvan benne, hogy nemzetközi sztár legyen." Hozzátette, hogy sajnálattal hallotta, hogy a magyar sztár felhagy az énekléssel, és reméli, hogy Andi döntése nem végleges.

"Természetesen rengeteget kell neki még dolgozni, de nagyon látszik, hogy akar, és többet akar, mint a kényelmes középszint. Neki nem zsűriszékben kellene ülnie, hanem a nemzetközi palettán lemezeket kiadni és arénákat megtölteni. Bármihez nyúl, mindig ezer százalék van benne, lehet érezni, érteni, csak észre kell venni. Furcsa, hogy miközben az ország „okosai" magyar pop-világsztárról álmodoznak, se szakértelmet, se pénzt nem fektetnek ebbe. Nem csoda, ha a tehetségek elfáradnak vagy elmennek az országból. Én nagyon remélem, hogy Andi nem a celebkedéssel és a zsűrizéssel fejezi be a munkásságát, hanem visszatér egy hozzá méltó zenei közegbe" - mondta el Little G Weevil a Storynak adott interjújában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.