Lajtai Kati: Nagy különbség volt Tibi és köztem, ő megsértődött, ha nem ismerték fel, amikor belépett valahova

Forrás: Marton Szilvia -
interjú Lajtai Kati Crystal zenekar elválás Kasza Tibi
Amikor a Crystal elindult, Lajtai Kati és Kasza Tibi már a kapcsolatuk végén jártak. A második albumnál már nem voltak együtt, ennek ellenére még további 4-5 albumot adott ki a zenekar.

Kasza Tibi szereti a karmesteri pálcát a kezében tartani, sok beleszólást nem hagyott Lajtai Katinak a Crystal dolgaiba. 10 évig a zenekar sikert sikerre halmozott, ám az énekesnő úgy érezte, nem akarja tovább csinálni, ezét kilépett az együttesből. Az ok: nem akart egy olyan felállásban maradni, melyben több szempontból sem érezte jól magát.

A Kismenők című TV2 gyerektehetség-kutató műsora. zsűritagok: Hajós András, Ábel Anita, Lajtai Kati és Apáti Bence balettművész műsorvezetői: Ördög Nóra és Till Attila 2016.03.09. Forrás: Marton Szilvia

Számos díj, hatalmas koncertek ellenére is szerény tudott lenni és maradni az énekesnő, aki azóta több műsorban is feltűnt már, mint énektanár - pl. Sztárban sztár - vagy zsűritag. A sikerről, csillogásról Lajtai Kati így vélekedik:

"Természetes, hogy élvezi ezt az ember, amikor színpadon van, de ha mögötte voltunk - és ebben nagyon nagy különbség volt Tibi és köztem -, ő volt az, aki megsértődött, ha nem ismerték fel, mikor belépett valahova, én viszont olyan voltam, aki ezt a színpadon szerette megélni (...), amögött inkább zavarba ejtett."

Utána önismereti utat járt be, tanult, de önállóan kilépni a közönség elé nem mert, ám szerinte ez az év lesz a váltás: úgy érzi, idén új dalokkal áll majd elő - mondta el Lajtai Kati a Palikék világában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.