Hajdú Péter nem veheti feleségül Láng Esztert, amíg nem érvénytelenítik az előző házasságát

Láng Eszter házasság Dominik keresztelő Hajdú Péter
Vasárnap a Bazilikában keresztelték meg Hajdú Péter és Láng Eszter kisfiát, Dominikot. Már csak egy esküvő hiányzik, ám arra továbbra is várnia kell a műsorvezetőnek és párjának, ugyanis Hajdúnak még az előző, Sarka Katával kötött házassága van érvényben, legalábbis egyházi szempontból. 

Hajdú Péter kisfiát, Dominikot ugyanaz a pap keresztelte meg vasárnap a Baziliklában, mint korábban két idősebb gyermekét, Noncsit és Dávidot. A műsorvezető mélyen vallásos, fontosak számára az egyházi szertartások, így Láng Eszterre is szeretne templomban összeházasodni. Ám ez egyelőre nem lehetséges.

Ugyanis az egyházi törvények szerint Hajdúnak még mindig a Sarka Katával kötött házassága érvényes.

"A templomi esküvő nem olyan egyszerű, hiszen az első házasságom templomban köttetett: azt előbb érvényteleníteni kell, engedélyeztetni kell egy új szertartást" - mondta el a Borsnak a háromgyerekes édesapa, aki viszont a polgári esküvőt és a lagzit még idén ősszel szeretné megtartani.

"Nem parasztlagzi lesz, modern lagzira vágyunk, fellépőkkel, trendi DJ-vel. Egyedül a menyasszonytánc alatt egyezem bele, hogy hagyományos, mulatós zene legyen. De csakis akkor! Két zenei műfaj van, ami nem áll közel a szívemhez, ez a mulatós és az operett!" - magyarázta a lapnak a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy az esküvőre csak rokonokat és közel barátokat hívnak majd meg, de még így is nagyjából 100 főre számítanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.