A dietetikus elárulta: ezzel az egyszerű trükkel növelhető meg a pénisz mérete

trükk Chris Cavallini dietetikus pénisz méret
Chris Cavallini dietetikus és személyi edző meg van győződve arról, hogy néhány egyszerű trükkel növelhető a pénisz mérete. 

Chris Cavallini hatalmas népszerűségnek örvend a közösségi médiában, a haditengerészetnél lett a testmozgás megszállottja. Miután megalapította saját ételkiszállító cégét rengeteg embernek segített megszabadulni a felesleges kilóitól. Ezen felül pedig az „eltemetett pénisz szindrómában" szenvedőknek is hasznos tanácsokkal tud szolgálni.

A férfi szerint ez az állapot azt jelenti, hogy a túl magas testzsírszázalékkal rendelkező férfiak esetében a pénisz közelében is lerakódik egy csomó zsír, ami a nemiszerv egy részét maga alá temeti, és ami miatt kisebbnek is látszik a szerv, mint amekkora valójában.

A személyi edző elmondása alapján ahhoz, hogy egy férfi nyugalmi állapotban lévő péniszéből 2,5 centiméterrel több látszódjon, mint korábban, az kell, hogy leadjon 13 kilogrammot a súlyfeleslegéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.