RETRO RÁDIÓ

Aurateszt: bökj rá egy varázskőre és kiderül, miből szenvedsz hiányt





Gondoltál már arra, hogy az aurádnak is szüksége lehet a táplálásra? Máris kiderül, hogy a tiéd mire szomjazik!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.21.
személyes tér

A kínai orvoslásban és az ősi hiedelmekben is fontos szerepet játszik az a gondolat, hogy hajlamosak vagyunk szeretni és viselni azokat a színeket, amelyek valahogy „hiányoznak” belőlünk. Válassz egyet a varázskövek közül, amelyek képesek hatni a személyes teredre és gyógyítani azt.

https://www.pinterest.com/pin/363947213645008559/

Ha az elsőt, a rubint választottad, akkor szenvedélyre van szükséged. Valószínűleg sok energiát elpazaroltál az elmúlt hónapokban, ezért most az önbizalmad és energiaszinted feltöltésére van szükség.

A másodikat, az achátot érzed magadénak? Ez azt jelenti, hogy fel kell frissítened a kapcsolatod a természettel és önmagaddal. Most arra van szükséged, hogy felébreszd az életbe vetett hited. Ha kételyek gyötörnek, erősítsd meg magadban, hogy a világ csodálatos, mi több, te magad vagy benne a varázslat!

Ha a harmadikat, a türkizt szúrtad ki, akkor valószínűleg elengedted magad és stresszes, egészségtelen élethelyzetbe kerültél. Ez az ásvány kiemeli a bájaid és olyanná tesz, aki mellett nem lehet észrevétlenül elmenni. Pont erre a ragyogásra van most szükséged!

A negyedik, a holdkő arra utal, hogy el kell engedned valamit, ami már régóta kísért. Itt az ideje, hogy felszabadítsd azokat az érzéseket, amelyeket eddig megpróbáltál elrejteni. Az ásvány segít leküzdeni a levertséget és növeli az önbizalmat.

Az ötödik, az obszidián azt jelzi, hogy az energiáid földelése időszerűvé vált. Értékeld át az életed és találd meg a módját, hogy jobbá tedd azt. Az elmúlt időszak vélhetően feszültségekkel teli volt, így most válaszd a feltöltődést. Az ásvány segít kapcsolatba kerülni a valósággal és az energiákkal.

A hatodik, az ametiszt tetszett meg? Ezek szerint friss levegőre és egy kis szellemi felfrissülésre lenne igényed. Olyan világban élünk, amelyben a sok inger károsítja érzékeinket, de az ásvány segít megőrizni a józanságot és rávilágít, hogy számodra mi a legfontosabb.





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás