RETRO RÁDIÓ

Kiderült az igazság: ez történt a szakítás éjszakáján Szabó Zsófival





Az egész országot megrázta Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítása, hiszen mindössze pár hete jegyezték el egymást.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.25.
az igazság

Vannak családok, ahol mindennapos a tányérdobálás és a kiabálás, Szabó Zsófi azonban nem ilyen környezetből jött. A híres édesapja, Szabó Gyula és annak második felesége, Zsófi édesanyja, Pálma asszony harmóniában éltek, egy hangos szó sem hagyta el soha a torkukat. Szeretetben és tiszteletben teltek a mindennapjaik, talán ezért is volt sokkoló a színésznő számára, amikor először szembesült Shane Tusup egy másik személyiségével. Azzal, amelyik a haragot képtelen kezelni, amelyik a konfliktust fizikai erővel és decibelekkel kívánja megoldani, ráadásul ezt teljes kontrollvesztés kíséretében teszi – tudta meg a Bors.

Zsófi édesanyját hívta telefonon, amikor összebalhéztak Shane-nel Fotó: Bors

Úgy tűnt, minden rendben van

Mint arról a Bors elsőként beszámolt, Szabó Zsófi és Shane Tusup között a múlt héten robbant ki egy heves vita, ami odáig fajult, hogy Zsófi a rendőrséget akarta hívni. Pedig előtte pár nappal még úgy tűnt, a páros körül minden a legnagyobb rendben van. A romantika csak úgy áradt az Instagram-posztjaikból, a két hónappal ezelőtti monacói eljegyzés után nyilvánosan üzengettek egymásnak a közösségi oldalon, de még a nagy balhé előtti napokon sem utalt semmi jel arra, hogy valami nem stimmel.

Aztán robbant a szikra. Shane az utolsó veszekedésükkor teljesen begőzölt, őrjöngött, majd rázárta az ajtót Zsófira, aki emi­att pánikrohamot kapott. A bal­hé odáig fajult, hogy a színésznő már a rend­őrséggel fenyegetőzött, valószínű ez a pont le­hetett az, amitől az úszó­edző visszatérhetett a való­ságba és valamennyire le­nyugodott. Csak ezért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből. A la­p friss informá­ciói szerint egyébként nemcsak ket­ten voltak részesei a bal­hénak, egy ponton megjelent Zsófi édesanyja is a helyszínen.

Kevésen múlt, hogy nem ment neki Zsófi anyukájának

A részletekről egy, a családhoz közelálló forrásunk számolt be:

„Zsófi, mielőtt a rendőrséget tárcsázta volna, végső elkeseredésében az édesanyját hívta fel a bezárt szobából, hogy segítsen rajta” – mondta a Borsnak egy névtelenséget kérő informátor.

„Pálma asszony a helyszínre is sietett, akit, amikor meglátott Shane, még dühösebb lett. Elkezdett futni az anyósjelöltje felé, őrjöngve, torkaszakadtából ordítva. Olyan vehemensen, hogy Pálma asszony nem lehetett biztos benne, hogy meg fog állni… De szerencsére az utolsó pillanatban megállt. Mindez a ház előtt történt, több szomszéd is láthatta” – magyarázta az informátor.

Zsófi édesanyja, Pálma asszony személyesen tapasztalta meg, milyen, amikor lánya párja kiakad Fotó: Bors

Shane nem érzi a történet súlyát

A kedélyek azóta látszólag lenyugodtak, Zsófi a jegygyűrűje nélkül tért vissza a munka világába, feltűnően kihívó ruhákban üzeni a világnak, hogy jól van, túlvan Shane-en. Az úszóedző azonban egy egészen más valóságsíkon mozog. Úgy gondolja, hogy a tette nem több, mint egy átlagos nézeteltérés, így nincs is akadálya annak, hogy megbocsássanak neki. Üzenetekkel, hatalmas virágcsokrokkal ostromolja, legalábbis szeretné ostromolni Zsófit.

Kikelt magából Shane, ez okozhatta a Szabó Zsófival való kapcsolatának a végét Fotó: Bors

A hírek szerint azonban a színésznő lelki szemei előtt még mindig lángolva ég a botrány miatt kigyulladt vörös lámpa, ami arra figyelmezteti, hogy élete legnagyobb baklövését követné el, ha összekötné az életét egy olyan emberrel, aki­ről a volt felesége, Hosszú Katinka háromszoros olim­pi­­ai bajnok is így nyilatkozik: „Olyan emberre nehéz felnézni, aki nem tudja kontrollálni az indulatait.”

Kerestük az ügyben Szabó Zsófi édesanyját, Pálma asszonyt is, de sajnos lapzártánkig nem reagált a megkereséseinkre.





Ezeket olvastad már?
Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

„Fülikém? Mi a baj?” – barátjáért aggódik Csuti, sírva jelentkezett be a TV2 sztárja

„Fülikém? Mi a baj?” – barátjáért aggódik Csuti, sírva jelentkezett be a TV2 sztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás