Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd? Íme, 15 ízletes kajatipp, ha a hétvégi kánikula már teljesen elvette az eszed

default user icon
MME
Amikor országszerte sorban dőlnek a melegrekordok, egyre nehezebben vesszük rá magunkat, hogy főzzünk valami finomat a konyhában. Érthető ez, hiszen amikor tombol a kánikula, miért is fűtenénk tovább az otthonunkat a tűzhellyel. Éppen ezért következő válogatásunkat úgy állítottuk össze, hogy az ebéddel hamar elkészülj, minél kevesebbet járasd gázt a fazék, vagy a tepsi alatt.

Összeállításunkban találhattok könnyű, pillanatok alatt elkészíthető recepteket, de olyan finomságok is bekerültek az ajánlóba, melyeket akár a szabadban is elkészíthettek. Ne hagyjátok, hogy a nyári meleg elvegye a kedvetek a főzéstől, inkább válasszátok ki a számotokra legszimpatikusabb receptet, intsetek be a kánikulának és dobjatok össze valami finomat. A házi mindig jobb, ráadásul azzal is tisztában vagyunk, hogy milyen alapanyagokból készült. Most pedig nézzük: mi legyen az ebéd hétvégén? 

GRILLEZETT PIKÁNS SERTÉSNYÁRS >>>

 

GRILLEZETT SERTÉSKARAJ ANANÁSSZAL ÉS FRISS SALÁTÁVAL >>> 

 

EGYSZERŰ BRASSÓI APRÓPECSENYE >>> 

 

KIJEVI CSIRKEMELL RIZIBIZIVEL >>> 

 

CSŐBEN SÜLT KARFIOL EXTRA KRÉMESEN >>> 

 

BACONÖS-CUKKINIS TÉSZTA >>> 

 

KÉTSAJTOS RAKOTT CUKKINI >>> 

 

KÍNAI SZEZÁMMAGOS CSIRKE >>> 

 

PIROS GYÜMÖLCSLEVES >>> 

 

TEJSZÍNES-KAPROS CUKKINIFŐZELÉK >>> 

 

TÖLTÖTT ZÖLDSÉGEK SÜTŐBEN SÜTVE >>> 

 

PIRÍTOTT SERTÉSMÁJ SÜLT HAGYMÁVAL >>> 

 

MASCARPONÉS-ZÖLDBORSÓS CSIRKERAGU >>> 

 

SERTÉSHÚSOS CSILIS BAB >>> 

 

SERTÉSSÜLT PÓRÉHAGYMÁS BURGONYALEPÉNNYEL >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss