RETRO RÁDIÓ

Hosszú idő után újra boldog Tóth Andi





Lelkileg többször is a mélypontra került az utóbbi két évben Tóth Andi. A tehetséges énekesnőért sokáig aggódtak a rajongók, de úgy tűnik, hogy Marics Peti oldalán rátalált a boldogság.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.08.08.
Tóth Andi

Az elmúlt évek viharos időszakai után a jelek szerint újra boldog Tóth Andi. Az énekesnő két évvel ezelőtt szakított Szabó Ádámmal, azóta pedig számos aggasztó hír jelent meg róla. Nemrégiben viszont felvállalta a kapcsolatát Marics Peti énekessel, és úgy tűnik, most egyenesbe jött az élete. Erről árulkodik néhány nappal ezelőtti bejegyzése, amit az Instagram-oldalán osztott meg „Hello, boldogság!” felütéssel. Azt is írta, régóta nem látta (a boldogságot), így a rajongói végre megnyugodhatnak. De mi minden történt az utóbbi években Tóth Andival?

Közcím: Viharos szakítás

2020-ban, két év után szakított egymással Tóth Andi és Szabó Ádám. A tehetséges énekesek sokáig álompárnak tűntek a nyilvánosság előtt, ám Andi később elmondta a Pesti TV-ben, hogy viharosan ért véget a kapcsolatuk, és sosem tud megbocsátani a volt kedvesének. Andi szerint Ádám nem beszélt őszintén a problémáiról, ami sok konfliktust okozott kettejük között.

Közcím: Balhé a druszával

A 2021-es év nem telt el botrányok nélkül az énekesnő életében. Tóth Gabival nyilvánosan veszett össze, miután Gabi egy zárt Facebook-csoportban fejtette ki aggályait egy fotó kapcsán, amin Andi egy alkoholos italt reklámoz a reggeli kávé mellé. A fiatal énekesnő sértésnek vette tapasztaltabb kolléganője intelmeit, aminek következtében kisebb adok-kapok alakult ki közöttük. Hajdú Péter műsorában azt is elmondta, hogy Gabi írt neki néhány SMS-t, amit nem tudott mire vélni. Végül Gabi nyíltan kimutatta a szeretetét felé, amikor a tavalyi Sztárban Sztárban Andi az ő bőrébe bújt. A jelek szerint azonban a két énekesnő sosem lesz egymás kebelbarátja.

Közcím: Mélypontra került

Idén júniusban aggodalmat keltő bejegyzések kerültek ki Andi Instagram-oldalára. Olybá tűnt, mintha az énekesnőt elhagyta volna az életkedve, ráadásul zeneileg is mélypontra került.

„Lesz egy két kollab, ha szóló nem is, valami úgy is ki fog jönni, de ennyi. Majd összeszedem magam!” - fogalmazott akkoriban.

Ezek után nyaralni ment, hogy kicsit rendbe tegye a lelkét, és úgy látszik, ez sikerült is. Néhány hete csókolózós videót osztott meg Marics Petivel, a tinik bálványával, és talán mellette végre megtalálja a rég keresett boldogságot.





Ezeket olvastad már?
Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Katalin hercegné mindig is Diana útját járta, videón a bizonyíték

Gondoltad volna? Nagyot fordult a világ a Sztárban Sztár leszek! énekesével

Gondoltad volna? Nagyot fordult a világ a Sztárban Sztár leszek! énekesével

Mint egy igazi hercegnő – Berki Mazsi megmutatta, milyen fantasztikusan néz ki estélyi ruhában

Mint egy igazi hercegnő – Berki Mazsi megmutatta, milyen fantasztikusan néz ki estélyi ruhában

Újabb részletek láthattak napvilágot Katalin hercegné betegségét illetően

Újabb részletek láthattak napvilágot Katalin hercegné betegségét illetően

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás